«Δεν ισχύει αυτό που είπε ότι...» - Στο πλευρό της Αλιμπέρτη η Κουτσελίνη μετά τις δηλώσεις της Χατζηβασιλείου

«Το τηλεοπτικό προϊόν που έχω δει στον αέρα δεν είναι από τα αγαπημένα μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν ισχύει αυτό που είπε ότι...» - Στο πλευρό της Αλιμπέρτη η Κουτσελίνη μετά τις δηλώσεις της Χατζηβασιλείου

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου της συνεργάτιδας της Μαρίας Παναγοπούλου. Εκεί την εντόπισε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και ο δημοσιογράφος την ρώτησε για όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος.

Μεταξύ άλλων, την ρώτησαν για τις πρόσφατες δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την εκπομπή που παρουσιάζει η Σοφία Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1.

«Έχει τις ίδιες στήλες ακριβώς με τη δική μου εκπομπή. Μη σου πω ότι έχει και τον ίδιο καλεσμένο, γιατί ο Κωνσταντίνος Ξένος ήταν συνεργάτης μου τότε», είχε πει η παρουσιάστρια χαρακτηριστικά.

Δείτε ωστόσο την πρεμιέρα της Αλιμπέρτη, τους συνεργάτες της, τις στήλες και πως τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης.

Η απάντηση της Κουτσελίνη στην Χατζηβασιλείου για την Αλιμπέρτη

«Η Σοφία πραγματικά είναι πολύ καλή παρουσιάστρια και δεν θα μπορούσα να πω το αντίθετο όταν την έχω αγαπήσει τόσο πολύ στη ζωή μου, έχουμε συνεργαστεί και έχουμε κάνει μεγάλες επιτυχίες παρέα. Από την άλλη, το τηλεοπτικό προϊόν που έχω δει στον αέρα δεν είναι από τα αγαπημένα μου», ανέφερε αρχικά για την εκπομπή που παρουσιάζει μέσα από τη συχνότητα του σταθμού του Αμαρουσίου.

Στη συνέχεια λοιπόν, την ρώτησαν για τις παραπάνω δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη: «Δεν ισχύει αυτό που είπε. Η Βίκυ όντως έχει κάνει ιατρική εκπομπή με πολύ μεγάλη επιτυχία, εκεί συναντηθήκαμε τα πρώτα χρόνια και μετά συνεργαστήκαμε. Αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι συγκεκριμένο φορμάτ του εξωτερικού, στημένο σε αυτά τα πρότυπα αλλά όταν το φέρνεις στην Ελλάδα το φτιάχνεις σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα» εξήγησε.

Δείτε επίσης: Ζήσε Αλλιώς: «Πιο φρέσκια και από νέα!» - Αποθέωση στο twitter για την επιστροφή της Αλιμπέρτη μετά από 14 χρόνια