Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Συρίγου μετά την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Τον έπιασαν απροετοίμαστο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Συρίγου μετά την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος είναι το νέο talk of the town ζευγάρι και παρόλο που δεν το κρύβουν από τον κόσμο, δεν θέλουν να μιλάνε για τη σχέση τους στην κάμερα, ώστε να μην υπάρχουν και σχόλια στις εκπομπές.

Το Σαββατοκύριακο μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος βρέθηκε σε μαγαζί που τραγουδούσε η καλή του, κάθισε στα τελευταία τραπέζια και την παρακολουθούσε εντελώς διακριτικά. Στη δημοσιότητα επίσης, διέρρευσαν βίντεο και φωτογραφίες από την βραδιά - δείτε εδώ.

Η πρώτη αντίδραση του Συρίγου μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών

Η κάμερα λοιπόν της εκπομπής BreakfastStar συνάντησε τον Νίκο Συρίγο έξω από τα στούντιο και τον ρώτησε για τη σχέση του με την τραγουδίστρια και συγκεκριμένα για την πρώτη τους κοινή δημόσια έξοδο.

«Δεν θέλω να πω τίποτα. Να είστε καλά ευχαριστώ πολύ», είπε ευγενικά ο δημοσιογράφος προχωρώντας προς το αυτοκίνητό του.

Τραγουδούσε 1ο τραπέζι πίστα με πολύ πόνο - Η έξοδος του Δημητρίου μετά την αποκάλυψη της σχέσης της Ζουγανέλη με το Συρίγο (Bίντεο)

Τόσο ο δημοσιογράφος όσο και η τραγουδίστρια δεν έχουν επιβεβαιώσει για την ώρα το ειδύλλιο, ωστόσο όλα δείχνουν, πως στο άμεσο μέλλον θα μας πουν και εκείνοι με τη σειρά τους τα ευχάριστα (δείτε εδώ τα πειράγματα, που δέχτηκε ο Συρίγος μετά τις φήμες, που κυκλοφόρησαν).

Παράλληλα με τους δύο προαναφερθέντες φαίνεται, πως θα μας απασχολήσει και ο δικηγόρος, Σπύρος Δημητρίου, με τον οποίο έχει πάρει διαζύγιο η Ελεονώρα. Ο ίδιος όσο κυκλοφορούν οι φήμες τα έσπασε στα μπουζούκια και στο Θέμη Αδαμαντίδη, με το Πρωινό να προβάλλει αποκλειστικό βίντεο τη Δευτέρα 10/4.