Φυγάδευσαν την Σοφία Αλιμπέρτη για να μην απαντήσει στην Βίκυ Χατζηβασιλείου - Η κίνηση μπροστά στις κάμερες

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φυγάδευσαν την Σοφία Αλιμπέρτη για να μην απαντήσει στην Βίκυ Χατζηβασιλείου - Η κίνηση μπροστά στις κάμερες

Η Σοφία Αλιμπέρτη επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από πάρα πολλά χρόνια απουσίας, με την εκπομπή "Ζήσε Αλλιώς" στο κανάλι του ΑΝΤ1, η οποία βασίστηκε στο περιεχόμενο του Dr.Oz μίας ξένης παραγωγής που υπάρχει εδώ και χρόνια στο "γυαλί" σε άλλες χώρες (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας).

Από την πρώτη στιγμή που η εκπομπή αυτή βγήκε στον αέρα, ακούστηκαν διάφορα σχόλια για την θεματική της, για την συμπεριφορά της Σοφίας Αλιμπέρτη και πολλά ακόμη, ωστόσο αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου όταν ρωτήθηκε γι' αυτήν.

Η αντίδραση της Σοφίας Αλιμπέρτη στα σχόλια της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την εκπομπή της

«Την έχω κάνει αυτή την εκπομπή το 2002. Έχει τις ίδιες στήλες ακριβώς. Μη σου πω ότι έχει και τον ίδιο καλεσμένο. Ο Ξένος ήταν συνεργάτης μου. Ο Παπαλαζάρου ήταν συνεργάτης μου. Πρώτη εγώ τους έβγαλα όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους. Τα έχω κάνει όλα», είπε χαρακτηριστικά.

Η κάμερα και η ρεπόρτερ του Breakfast at Star, λοιπόν, θέλησαν να πλησιάσουν την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 για να την ρωτήσουν πως αισθάνεται γι' αυτό, όμως η ίδια ουσιαστικά φυγαδεύτηκε και έφυγε με το αμάξι της χωρίς να σταματήσει ή να κατεβάσει το παράθυρο στους δημοσιογράφους γύρω της, εφόσον δεν ήθελε να δώσει καμία απάντηση.

Στο πλευρό της η Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου της συνεργάτιδας της Μαρίας Παναγοπούλου. Εκεί την εντόπισε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και ο δημοσιογράφος την ρώτησε για όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος.

Μεταξύ άλλων, την ρώτησαν για τις πρόσφατες δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την εκπομπή που παρουσιάζει η Σοφία Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1.

«Η Σοφία πραγματικά είναι πολύ καλή παρουσιάστρια και δεν θα μπορούσα να πω το αντίθετο όταν την έχω αγαπήσει τόσο πολύ στη ζωή μου, έχουμε συνεργαστεί και έχουμε κάνει μεγάλες επιτυχίες παρέα. Από την άλλη, το τηλεοπτικό προϊόν που έχω δει στον αέρα δεν είναι από τα αγαπημένα μου», ανέφερε αρχικά για την εκπομπή που παρουσιάζει μέσα από τη συχνότητα του σταθμού του Αμαρουσίου.

Στη συνέχεια λοιπόν, την ρώτησαν για τις παραπάνω δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη: «Δεν ισχύει αυτό που είπε. Η Βίκυ όντως έχει κάνει ιατρική εκπομπή με πολύ μεγάλη επιτυχία, εκεί συναντηθήκαμε τα πρώτα χρόνια και μετά συνεργαστήκαμε. Αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι συγκεκριμένο φορμάτ του εξωτερικού, στημένο σε αυτά τα πρότυπα αλλά όταν το φέρνεις στην Ελλάδα το φτιάχνεις σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα» εξήγησε.

Δείτε επίσης: Ζήσε Αλλιώς: «Πιο φρέσκια και από νέα!» - Αποθέωση στο twitter για την επιστροφή της Αλιμπέρτη μετά από 14 χρόνια