Ακύρωσε τη συνέντευξή του στο The 2night Show τελευταία στιγμή - Τι συμβαίνει με τον Στάθη Σχίζα & την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Από τη στιγμή που βγήκε στη φόρα το ψέμα της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το οποίο οδήγησε και στην οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor All Star, άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες για τον χωρισμό του ζευγαριού. Μάλιστα, το γεγονός πως κανένας από τους δύο δεν δημοσιεύει φωτογραφίες τους στα social media, τουλάχιστον στον ρυθμό που το έκαναν πριν μπει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι εκείνος, προκάλεσε επίσης αντιδράσεις.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης, επίσης, ανακοίνωσε με ρεπορτάζ του πως σύντομα θα μπουν τίτλοι τέλους στη σχέση αυτή, με αποτέλεσμα όλοι να θεωρούν πως το ζήτημα αυτό έχει κλείσει άδοξα για τους δυο τους. Αφού, όμως, συνέβησαν όλα τα παραπάνω, ο νικητής του Survivor 5 και η διάσημη influencer δημοσίευσαν κοινή φωτογραφία και μάλιστα η Ελένη Τσολάκη εξήγησε πως ο λόγος που είναι πιο "μαζεμένοι" στα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι επειδή το μοντέλο περνά κάτι σοβαρό το οποίο θα μοιραστεί δημόσια σε λίγο καιρό, κατευνάζοντας έτσι τις φήμες.

Γιατί ο Στάθης Σχίζας ακύρωσε την εμφάνισή του στο The 2night Show

Την Τρίτη 25/4, παρόλα αυτά, σύμφωνα με την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, συνέβη κάτι ακόμα που αναζωπύρωσε τα δημοσιεύματα περί χωρισμού. Ο Στάθης Σχίζας είχε προγραμματίσει να γυρίσει την συνέντευξή του την Δευτέρα 24/4 στο The 2night Show, ωστόσο τελευταία στιγμή το ακύρωσε και στο πλατό άρχισαν οι θεωρίες, οι οποίες αφορούσαν τον δεσμό του με την Παναγιώταρου και το γεγονός πως λογικά αυτός θα είναι και ο λόγος που δεν θέλησε να μιλήσει και να εκτεθεί. Βέβαια, κανείς ούτε από την πλευρά των δημοσιογράφων, αλλά ούτε και από του ζευγαριού, δεν επιβεβαιώνει τίποτα.

Τις προάλλες βέβαια χαμογελούσαν ο ένας στον άλλο μέσα στο αμάξι τους

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε μέσα στο αμάξι τους, με τους δυο τους να είναι απορροφημένοι στην συζήτησή τους, ενώ ο Στάθης Σχίζας την κοιτούσε και "έλιωνε", ενώ χαμογελούσαν ο ένας στον άλλο.

Παναγιώταρου Σχίζας

Παναγιώταρου Σχίζας αμάξι

Παναγιώταρου Σχίζας αυτοκίνητο