Υπόθεση Γεωργούλη: «Ακούστε τώρα κύριε Τσίπρα πόσο λάθος είστε» - "Χείμαρρος" ο Γιώργος Λιάγκας κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

«Γιατί, αν είναι αθώος, πιστεύετε ότι θα επανορθωθεί ποτέ πολιτικά ή καλλιτεχνικά; Η κυρία θα γίνει βουλευτίνα, επικεφαλής του ψηφοδελτίου μαθαίνω»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Υπόθεση Γεωργούλη: «Ακούστε τώρα κύριε Τσίπρα πόσο λάθος είστε» -

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 25/4 στο πλατό του Happy Day και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή, αλλά και για το πιο επίκαιρο θέμα συζήτησης, που δεν είναι άλλο από την υπόθεση για τον βιασμό και τον ξυλοδαρμό για τον οποίο κατηγορείται ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος ήταν ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τη στιγμή που διέρρευσε η καταγγελία (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Ακούγοντας, όμως, τα λόγια του, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να εκφράσει την δική του άποψη, εξηγώντας πως θεωρεί εν μέρει λάθος τον τρόπο που αντέδρασε ο πρόεδρος του κόμματος και όσα εξέφρασε για το ζήτημα στον αέρα του ALPHA.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα στην υπόθεση Γεωργούλη

«Ακούστε τώρα κύριε Τσίπρα πόσο λάθος είστε. Επιτρέψτε μου τώρα, γιατί εγώ όπως κρίνω τον Μητσοτάκη, θα κρίνω και τον Τσίπρα. Κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, ένας απλός πολίτης είμαι που έχω τη δυνατότητα να λέω τη γνώμη μου, ευτυχώς. Δε σημαίνει ότι είναι σωστή ή λάθος, αλλά θα την λέω. Για μένα είστε λάθος στη σημερινή σας τοποθέτηση. Πέσατε και εσείς στο ολίσθημα της δίκης των τηλεπαραθύρων. Δεν έχετε σπουδάσει νομική, όπως κάποιοι δικηγόροι, που όταν τους συμφέρουν οι εκπομπές, βγαίνουν και βγάζουν λογύδρια. Όταν δεν τους συμφέρουν, γιατί κάνουν κριτική στον πελάτη τους, βγαίνουν και μιλάνε για δίκες των τηλεπεραθύρων.

Για μένα κύριε Τσίπρα πέσατε σήμερα στο ολίσθημα των τηλεδικών. Αν κάποιος έκανε τηλεδίκη είστε εσείς, ο οποίος διαγράψατε από το κόμμα σας τον κ. Γεωργούλη. Δεν ξέρω αν κάνατε καλά ή όχι. Για μένα καλά κάνατε, αλλά εσείς πήρατε μία απόφαση, εμείς δεν είχαμε πάρει χαμπάρι για την υπόθεση αυτή. Πήρατε μία απόφαση, σωστή ή λανθασμένη δεν με ενδιαφέρει, ωστόσο πήρατε μία απόφαση τελειώνοντάς τον πολιτικά, τελειώνοντάς τον καλλιτεχνικά, για να λέμε τα πράγματα όπως είναι.

Γιατί, αν είναι αθώος ο Γεωργούλης, όπως λέει ο ίδιος και πολλοί άνθρωποι που είναι γύρω του, πιστεύετε ότι θα επανορθωθεί ποτέ πολιτικά ή καλλιτεχνικά; Ποιος θα τον πάρει σε κόμμα, ποιος θα του δώσει δουλειά στην τηλεόραση; Ποιος θα του δώσει δουλειά σε θέατρο όταν, μετά από πόσα χρόνια δεν ξέρω, τελεσιδικήσει αυτή η ιστορία;

Η κυρία θα γίνει βουλευτίνα, επικεφαλής του ψηφοδελτίου μαθαίνω. Εσείς προσπαθείτε να πείτε ότι τον κόψαμε και μιλάτε και για τηλεδίκη; Και λέτε ότι δεν το ξέραμε. Δεν είπατε ότι είχατε ακούσει ψιθύρους και τον είχατε φωνάξει. Γιατί ένας ψίθυρος ότι κάτι γίνεται δεν σημαίνει ότι έχει ενοχή ο Γεωργούλης. Πώς λέτε λοιπόν ότι για την υπόθεση μπορεί να μην ξέρατε, αλλά κάποιος ψίθυρος είχε φτάσει στα αφτιά σας. Όλα να τα αλλάζουμε; Έλεος πια σε αυτή τη χώρα. Έχουμε, δηλαδή, τσαλαπατήσει και καταπατήσει κάθε ίχνος λογικής. Αν είναι δυνατόν», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Βάνα Μπάρμπα: «Το είχαμε ακούσει!» - Η πρωτοφανής αποκάλυψή της για την καταγγελία του Γεωργούλη