«Είναι δυνατόν να μην το ήξερε η οικογένειά της και...» - Η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση Γεωργούλη

«Βγήκα αμέσως να πω ότι εμείς είμαστε με το θύμα και όχι με τον θύτη»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι δυνατόν να μην το ήξερε η οικογένειά της και...» - Η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση Γεωργούλη

Ο Αλέξης Γεωργούλης βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για ξυλοδαρμό και βιασμό που φτάνουν πίσω στο 2020. Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλο σοκ στο πανελλήνιο και επηρέασε άμεσα, πέρα από τον ίδιο τον ηθοποιό και την οικογένειά του, το κόμμα στο οποίο βρισκόταν ως ευρωβουλευτής, που δεν είναι άλλο από το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας, λοιπόν, ο οποίος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Τρίτης 25/4, προχώρησε σε αναλυτικές δηλώσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, απαντώντας και στο πιο σημαντικό ερώτημα που δέχεται σχετικά με το αν γνώριζε ήδη τι είχε συμβεί τότε.

Διαβάστε επίσης: Ράκος ο Αλέξης Γεωργούλης - Τι ζητά με επιστολή του

Η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση Γεωργούλη

«Ήταν ένα πολύ στενάχωρο γεγονός. Αμέσως μόλις το πληροφορηθήκαμε αντιδράσαμε ακαριαία, άμεσα, σκληρά, αλλά σωστά κατά τη γνώμη μου. Σε αυτές τις περιπτώσεις και ιδιαίτερα σε μια κοινωνία που τα φαινόμενα της έμφυλης βίας είναι πάρα πολύ έντονα και είναι πατριαρχική κοινωνία, δεν μπορούμε να κρατάμε ίσες αποστάσεις, ούτε να λέμε ναι μεν αλλά.

Βεβαίως ο κύριος Γεωργούλης και ο καθένας έχει το δικαίωμα να κριθεί από τη δικαιοσύνη, αλλά νομίζω ότι δεν μπορούμε να κρατάμε ίσες αποστάσεις γι’ αυτό και αποπέμφθηκε αμέσως, γι' αυτό και βγήκα αμέσως να πω ότι εμείς είμαστε με το θύμα και όχι με τον θύτη. Ενημερωθήκαμε τη μέρα που έγινε γνωστή η δημόσια καταγγελία.

Διαβάστε επίσης: «Μέχρι τις εκλογές της 21ης Μαΐου μπορεί να μην...» - Αποκαλύψεις μετά την καταγγελία για βιασμό κατά του Αλέξη Γεωργούλη

Η ίδια καταγγέλλουσα βγήκε και είπε ότι δεν το ήξερε ούτε η οικογένειά της. Είναι δυνατόν να μην το ήξερε η οικογένειά της, το κόμμα στο οποίο συμμετέχει και να το ξέραμε εμείς; Είναι αδιανόητο να το σκεφτεί μονάχα κανείς αυτό», είπε αρχικά για την υπόθεση Γεωργούλη και συμπλήρωσε:

«Μόλις βλέπουμε μία γυναίκα να καταγγέλλει, ρωτάνε κάποιοι γιατί τώρα; Γιατί έτσι, γιατί οπότε θέλει. Αρκεί να την ενθαρρύνουμε να το κάνει. Βεβαίως η δικαιοσύνη θα είναι αυτή που θα κρίνει την αλήθεια της καταγγελίας της».

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξή του για την οικογένειά του με την Περιστέρα Μπαζιάνα εδώ.