Στο νοσοκομείο η Άνδρη Θεοδότου - Τι συνέβη

Η ανάρτηση στα social!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Η Άνδρη Θεοδότου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, εξηγώντας στους διαδικτυακούς της φίλους για τον λόγο που βρίσκεται εκεί.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης (25/4) η ηθοποιός χωρίς να χάνει το χαμόγελο της, έγραψε ένα χιουμοριστικό σχόλιο στην λεζάντα της ανάρτησης και δέχτηκε πολλές θερμές ευχές για ανάρρωση.

Διαβάστε επίσης: «Είμαστε άνθρωποι και όχι μικροί Θεοί!» - Η Άνδρη Θεοδότου σε μία κατάθεση ψυχής

Η ανάρτηση της Άνδρη Θεοδότου μέσα από το νοσοκομείο

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά την συγκλονιστική συνέντευξη της Λένας Ζευγαρά, στο The 2nigh Show την Τρίτη 1/11/22 βρέθηκε και η Άνδρη Θεοδότου για να παραχωρήσει άλλη μία. Η ηθοποιός, που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στο Εκτός Υπηρεσίας, μίλησε "ανοιχτά" για όλα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, εξηγώντας πως γνωρίστηκε με τον σύζυγό της με τον οποίο είναι μαζί εδώ και 26 χρόνια, αφού γνωρίστηκαν όταν ξεκίνησαν τις σπουδές τους.

«Γνωριστήκαμε στο Θέατρο Τέχνης. Κατ’ αρχήν τον θαυμάζω γιατί είναι ένας ήρεμος άνθρωπος και δεν είμαστε των ίδιων levels τρέλας. Ο ένας έρχεται κι ισορροπεί τον άλλον. Αλίμονο αν δεν θαυμάζαμε τους συντρόφους μας. Ήταν σε μεγαλύτερο έτος. Στο Θέατρο Τέχνης απαγορευόταν να έχουμε σχέση μεταξύ μας, οπότε είχαμε δεσμό στα κρυφά.

Οι συμμαθητές δεν θα καρφώσουν, στον καθηγητή μην πάει η κατάσταση. Όσα ζευγάρια ξέρω εγώ, το έκρυβαν επιμελώς. Τύπου συμμαθητές και το βράδυ βγαίναμε κανονικά σαν ζευγάρι… Ένα χρόνο ήμασταν κρυφά με τον μπαμπά του καθηγητή μου μέσα στο Θέατρο Τέχνης», είπε χαρακτηριστικά.