Πρώτο Πάσχα μετά το διαζύγιο στη Μύκονο κι όχι μόνη - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Νέο κεφάλαιο στη ζωή της τραγουδίστριας

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Διαφορετικές ήταν οι φετινές γιορτές για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αφού για πρώτη φορά μετά από χρόνια κλήθηκε να τις περάσει μακριά από τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου, με τον οποίο έχουν ακολουθήσει πια χωριστούς δρόμους.

Αυτό δεν σημαίνει πως ήταν και μοναχικές ωστόσο, αφού στο πλευρό της βρίσκονταν οι γονείς της, Γιάννης Ζουγανέλης και Ισιδώρα Σιδέρη, που τη στηρίζουν σταθερά σε αυτή τη μεταβατική περίοδο της ζωής της. Προορισμός τους, η Μύκονος, απ' όπου κρατάει την καταγωγή της η οικογένεια της τραγουδίστριας και περνούν σταθερά μεγάλο μέρος των διακοπών και των ημερών του Πάσχα -εκεί τους συνάντησε ο φακός του YOU σε μία οικογενειακή έξοδο την Μεγάλη Παρασκευή.

«Νιώθω τυχερή που κατάγομαι από τη Μύκονο. Ένας τόπος με άπλετο φως, υπέροχα χρώματα, τρομερή ενέργεια και μπορεί να φιλοξενήσει πολλές στιγμές της ζωής σου», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για το «νησί των ανέμων». Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, δεν ήταν (μόνο) οι τρεις τους σε αυτό το ταξίδι, αλλά στο νησί βρισκόταν και ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος, με τον οποίο φημολογείται έντονα ότι διατηρούν σχέση. Ωστόσο δεν έκαναν κάποια κοινή έξοδο και απέφυγαν τα φλας, καθώς ακόμα κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Χαλαρή και ανανεωμένη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Πρώτο Πάσχα μετά το διαζύγιο στη Μύκονο κι όχι μόνη - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Πρώτο Πάσχα μετά το διαζύγιο στη Μύκονο κι όχι μόνη - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 26/4, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ

Φουντώνουν οι φήμες

Κανείς απ' τους δύο δεν έχει σχολιάσει αυτό το νέο κεφάλαιο που φημολογείται πως έχει ανοίξει στη ζωή της μετά τον χωρισμό. Ο Νίκος Συρίγος από την πλευρά του, είχε αποφύγει ευγενικά να απαντήσει αν είναι μαζί (δείτε εδώ το βίντεο), αλλά μερικές φορές μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Έτσι, λοιπόν, ο δρόμος της καρδιάς τον έφερε σε μαγαζί όπου εμφανιζόταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην Χαλκίδα, με τον δημοσιογράφο πάντως να κάθεται διακριτικά στο μπαρ για να την απολαύσει.