Φωτοτυπία του Νίκου - Σπάνια φωτογραφία του 15χρονου γιου του Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, Ανδρέα

Έχει γίνει ολόκληρος άνδρας!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί το 1983 ο Νίκος Καρβέλα να παντρεύτηκε την Άννα Βίσση, με κουμπάρο τον τότε πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σπύρο Κυπριανού και να έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, τη Σοφία, ωστόσο λίγα χρόνια μετά το χωρισμό τους και συγκεκριμένα 2006 ξεκίνησε τη σχέση του με τη Αννίτα Πάνια.

Παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου 2010 αλλά χώρισαν το 2016. Το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο, τον Ανδρέα ο οποίο γεννήθηκε το 2008.

O έφηβος σήμερα Ανδρέας Καρβέλας μπορεί παρόλο που οι γονείς του να είναι διάσημοι, να μην απασχολεί τα media, ωστόσο πριν μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2021 είχε γίνει viral με το τραγούδι που είχε κυκλοφορήσει - δείτε εδώ.

Πως είναι σήμερα ο Ανδρέας Καρβέλας

Ο Ανδρέας σήμερα είναι 15 ετών και οι γονείς του, τον βλέπουν και τον καμαρώνουν! Μάλιστα, τον είδαμε και εμείς σε μια σπάνια φωτογραφία αγκαλιά με τους γονείς του, με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας του, Αννίτας Πάνια.

Αννίτα Πάνια Νίκος Καρβέλας γιος

Η αποκάλυψη για το όνομα του γιου του Νίκου Καρβέλα που απέκτησε σε ηλικία 70 ετών

Μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη περίοδο διανύουν ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου, καθώς πριν μερικές μέρες και συγκεκριμένα στις 12 Απριλίου γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους. Το ζευγάρι απολαμβάνει πλήρως τη νέα τους καθημερινότητα με τον μικρό (ο οποίος έκανε και τα πρώτα του βήματα) και η ζωή τους έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου ζουν μυόνιμα πλέον στην Καλαμάτα, ωστόσο δεν θέλησαν να γιορτάσουν εκεί τα γενέθλια του γιου τους, αλλά στο Λονδίνο!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real Life και της Κορύνας Μανταγάρη, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποφασίσει να ονομάσει τον γιο του Φαίδωνα, δηλαδή να δώσει το όνομα του πατέρα τη Έλενας.

Οι δύο γονείς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, περιμένουν πώς και πώς να γίνει βάπτιση, ωστόσο έχουν ως προτεραιότητα να κρατήσουν μακριά από τα φλας των φωτογράφων το μυστήριο της βάπτιση του μικρού!

undefined