Για βόλτα στην Γλυφάδα - Νέα δημόσια έξοδος για Βίκυ Κάβουρα και Γιώργο Τζαβέλλα

Δεν κρύβονται πια μετά την αποκάλυψη την σχέσης τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Full in love είναι τους τελευταίους μήνες η Βίκυ Κάβουρα, η οποία είναι σε σχέση με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Το αγαπημένο ζευγάρι τον πρώτο καιρό απέφευγε όσο περισσότερο μπορούσε τα φλας της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον έχει παύσει να κρύβεται και απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, η καλλονή ηθοποιός είχε δημοσιεύσει ένα instastory του ποδοσφαιριστή (δείτε το εδώ) χωρίς να αποκαλύπτει κάτι. Όμως την Κυριακή 23/4, έκανε την διαφορά καθώς με αφορμή την γιορτή του Αγίου Γεωργίου, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το πρώτο τους κοινό στιγμιότυπο προκειμένου να ευχηθεί δημόσια και στον δικό της Γιώργο.

«Χρόνια πολλά Γιώργο,Γεωργία! Χρόνια πολλά Θωμά! Χρόνια πολλά σε σένα που είσαι για μενα φως και αγάπη», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η όμορφη ηθοποιός -δείτε εδώ την φωτογραφία τους!

Ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός πλέον πραγματοποιούν πολύ συχνά εμφανίσεις και δημόσιες εξόδους και μάλιστα πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly απαθανάτισε το ζευγάρι σε βόλτα τους στην Γλυφάδα.

Φωτογραφίες της Βίκυς Κάβουρα και του Γιώργου Τζαβέλλα από πρόσφατη βόλτα τους στην Γλυφάδα

Φωτογραφίες της Βίκυς Κάβουρα και του Γιώργου Τζαβέλλα από βόλτα τους στην Γλυφάδα 

Φωτογραφίες της Βίκυς Κάβουρα και του Γιώργου Τζαβέλλα από πρόσφατη βόλτα τους στην Γλυφάδα 

Όλο το παρασκήνιο της σχέσης τους

Να υπενθυμίσουμε πως οι πρώτες φήμες γύρω από τη σχέση τους ξεκίνησαν με την εμφάνιση της ηθοποιού στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στις 9 Νοεμβρίου, όπου ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ίδια στις κερκίδες μαζί με μία φίλη της.

Έπειτα, ακολούθησε και μια συνάντηση τους στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου όπου αποδείχθηκε αρκετή για να πυροδοτήσει τη μεταξύ τους έλξη και έκτοτε ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός είναι αχώριστοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στην Αυστρία πριν από λίγο καιρό, με την ηθοποιό να έχει δημοσιεύει κάποιες φωτογραφίες στα social media από το ταξίδι, χωρίς όμως να αποκαλύπτει, με ποιον ταξίδεψε.

Να τονίσουμε εδώ, πως μαζί με το ζευγάρι ήταν και ο καλός φίλος και συναθλητής του Γιώργου, Τάσος Μπακασέτας, με τη σύντροφό του, Λία Αβραάμ.