Πάνος Μουζουράκης & Μαριλού Κοζάρη: "Έσκασε" πριν από λίγο - Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

Βιάζεται το ζεύγος!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πριν από λίγο διάστημα πως ο Πάνος Μουζουράκης πρόκειται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, καθώς η Μαριλού Κοζάρη που είναι η σύντροφός του περιμένει το παιδί τους. Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του και παρόλο που δεν είναι πολύ καιρό μαζί βλέπουν την ευτυχία τους να ολοκληρώνεται μέρα με τη μέρα, αφού πέρα από την γέννηση του μωρού (δείτε εδώ ποιο είναι το φύλο του), σύντομα θα ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πότε θα γίνει ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κοζάρη

Με αποκλειστικό μας ρεπορτάζ σας είχαμε αποκαλύψει πως ο γάμος πρόκειται να συμβεί τον Μάιο και σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν αυτές τις ημέρες, έγινε γνωστό πως το μυστήριο συγκεκριμένα θα τελεστεί στο τέλος του ίδιου μήνα με ακριβή ημερομηνία την 27η ημέρα αυτού.

Διαβάστε επίσης: Πρώτη φωτογραφία της συντρόφου του Μουζουράκη με φουσκωμένη κοιλίτσα - Έγινε το bachelorette λίγο πριν το γάμο

Σε μυθικό κτήμα με πισίνα στην Αίγινα θα γίνει το μυστήριο

Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινού την Τρίτη 28/3 κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και πλάνα από το κτήμα, που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει ο γάμος, το οποίο είναι εντυπωσιακό και μάλιστα έχει ολόκληρη ιστορία από πίσω του (δείτε εδώ ποια θα είναι η κουμπάρα τους).

«Είναι το καλύτερο κτήμα της Αίγινας, όλοι οι καλοί, σπουδαίοι γάμοι γίνονται εκεί, είναι ένα ιστορικό κτίριο, είναι το σπίτι του πρωθυπουργού Ζαΐμη αυτό, του Αλέξανδρου Ζαΐμη. Άλλαξε πολλές φορές χέρια...το 21' νομίζω πλειστηριάστηκε. Είναι συγκλονιστικό το μέρος αυτό, η πισίνα είναι σα λίμνη, από εμένα είναι ναι», είπε ο Τάσος Τεργιάκης για το κτήμα.