«Χώρισα την ίδια μέρα που παντρεύτηκα!» - Συγκλονίζει η Εβελίνα Παπούλια με την προσωπική της ζωή

«Εντάξει, το κεφάλαιο γάμος… Είναι σαν να είμαι διπολική σε αυτό»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Χώρισα την ίδια μέρα που παντρεύτηκα!» - Συγκλονίζει η Εβελίνα Παπούλια με την προσωπική της ζωή

Το πρωί της Τετάρτης (26/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρέθηκε καλεσμένη η Εβελίνα Παπούλια. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του OPEN, τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την επαγγελματική της πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Συγκεκριμένα, η Εβελίνα Παπούλια, που πρόσφατα αποκάλυψε κάτι για μια πασίγνωστη παρουσιάστρια (δείτε εδώ τι) μίλησε για τον γάμο της, τα παιδιά της, αλλά και την αποχή της από τα φώτα της δημοσιότητας, παρά τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες που έχει βρεθεί.

Οι δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλια για την προσωπική της ζωή

«Εντάξει, το κεφάλαιο γάμος… Είναι σαν να είμαι διπολική σε αυτό. Ένα κομμάτι μου θέλω να είναι αφοσιωμένο και να ανήκει κάπου κι ένα άλλο κομμάτι μου πνίγεται αν δεν έχει την απόλυτη ελευθερία. Ήταν και στα τελειώματα κι εγώ είμαι ένας άνθρωπος παρορμητικός. Δηλαδή αν μου γινόταν μία πρόταση με τρέλα, θα έλεγα ναι και θα ζούσα έτσι. Αν το σκέφτομαι, ήδη το ναι είναι στην φθορά. Είναι σαν αν δίνω ένα δίπλωμα χωρισμού εκείνη την ώρα», είπε η Εβελίνα Παπούλια.

«Ναι, ισχύει ότι χώρισα την ίδια ημέρα, απλά πήγα μετά από μήνα να πάρω τα πράγματα μου κι έφυγα. Δεν έχεις ακούσει που λένε ότι γυρνώ και λέω ποιος είναι αυτός δίπλα μου; Είπε μια ατάκα που μου την σβούριξε και λέω εντάξει δεν ξέρει τίποτα για εμένα. Είμαι παρορμητική. Ξέρω τους λόγους που θα πω ως εδώ», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Εβελίνα Παπούλια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ και στο Στούντιο 4 την Πέμπτη 22/12 με την ηθοποιό να μιλάει ανοιχτά για πολλά γνωστά και άγνωστα κομμάτια της προσωπικής της ζωής (δείτε εδώ τον νυν σύντροφο της Παπούλια).

Να θυμίσουμε εδώ, πως η κόρη της Αφροδίτη Λιάντου, με την οποία μοιάζουν πάρα πολύ έχει ακολουθήσει τα χνάρια της μαμά της, αλλά και του πατέρα της Γιώργου Λιάντου.

Η καλλιτεχνική φλέβα είναι έντονη μέσα στο σπίτι τους και έτσι ήταν φυσικό και επόμενο, το παιδί των δύο ηθοποιών να πάρει κομμάτια από τους γονείς της (δείτε εδώ τον πρώην άντρα της Παπούλια, Γιώργο Λιάντο).

Ο γάμος των δύο δεν κράτησε πολύ, με την Εβελίνα και το Λιάντο να χωρίζουν πολύ σύντομα, κρατώντας από όλο αυτό, τον ερχομό της κόρης τους στον κόσμο.

«Με τον Γιώργο είμαστε φίλοι, οπότε ήταν ευτυχής συγκυρία να παίξουμε μαζί γιατί ήταν ευκαιρία να γνωριστούμε και σαν ηθοποιοί. Ο Γιώργος είχε σταματήσει για πολλά χρόνια… Έχουν περάσει πολλά χρόνια και με τον Γιώργο ήμασταν εξ’ αρχής φίλοι», είπε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια

Αυτό που δεν ξέραμε σε καμία περίπτωση είναι ο τρόπος με τον οποίο χώρισαν οι δύο ηθοποιοί καθώς το μόνο γνωστό είναι πως έχουν κρατήσει καλές σχέσεις, πολύ πολιτισμένες δεδομένων των όσων μπορεί να συνέβησαν σε έναν χωρισμό.

«Η κυρίως σχέση ήταν φιλική. Εξ’ αρχής ήταν πολύ εύκολη η μετάβασή μας. Μέναμε πάνω κάτω λόγω του παιδιού κάποια στιγμή που χωρίσαμε και στο μήνα επάνω τα έφτιαξε με μία κοπέλα. Μου λέει περνώ πάρα πολύ δύσκολα, σε παρακαλώ έλα να βάλεις τάξη εδώ πέρα. Μου λέει κατέβα κάτω και βρες μια δικαιολογία

Κατέβηκα, καθίσαμε κι ήπιαμε τον καφέ μας με την κοπέλα. Ηρέμησε λίγο η κατάσταση. Δεν περάσαμε αυτά που μπορεί να περάσανε άλλα ζευγάρια και για αυτό ήταν ήρεμη όλη η πορεία σε σχέση με το παιδί. Δεν είναι Σουηδία, είναι μία επανατοποθέτηση, χρησιμοποιώντας τα θετικά στοιχεία προς όφελος του παιδιού και της δικής μας σχέσης. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε προβλήματα. Είχε κάνει το κύκλο γιατί ήταν φιλικό εξ’ αρχής και δεν ταιριάζαμε και στη συγκατοίκηση», είπε η Εβελίνα Παπούλια.