Αποκαλύφθηκε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της - Το βίντεο με το φύλο του δεύτερου παιδιού της Φωτεινής Αθερίδου

Το πρόδωσε ο πατέρας της, Θοδωρής Αθερίδης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγες ημέρες μετά την αλλαγή του χρόνου, έγινε γνωστό πως η Φωτεινή Αθερίδου θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά και ήδη τότε ήταν τεσσάρων μηνών. Πλέον, λοιπόν, διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και παρόλο που η ίδια αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και δεν έχει μιλήσει ιδιαίτερα για το μωρό που περιμένει με τον σύζυγό της, ο ίδιος της ο πατέρας, ο αγαπημένος ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης, αποκάλυψε το φύλο του μωρού με μία ανάρτησή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος πραγματοποίησε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κατά το οποίο έδειχνε τον εγγονό του στο πάρκο αναψυχής όπου βρίσκονταν και εκείνη τη στιγμή ένας άλλος άνδρας τον ρώτησε εάν πρόκειται για το εγγόνι του. Η απάντησή του ήταν εκείνη που φανέρωσε πως ο μικρός μπόμπιρας θα αποκτήσει έναν αδερφό (δείτε εδώ τις ετοιμασίες για το παιδικό του δωμάτιο).

Το βίντεο με την αποκάλυψη του φύλου του μωρού της Φωτεινής Αθερίδου

«Εγγονός μου είναι και έρχεται και ο δεύτερος τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Υπήρχαν σκέψεις για αποβολή στην πρώτη της εγκυμοσύνη

Η Φωτεινή Αθερίδου, η κόρη του πασίγνωστου ηθοποιού Θοδωρή Αθερίδη, διανύει τον 7ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της (δείτε την εδώ με φουσκωμένη κοιλίτσα) και με αφορμή το γεγονός πως σύντομα θα γίνει και πάλι μαμά, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες της ΕΡΤ και απόσπασμα της συνέντευξής της προβλήθηκε την Παρασκευή 3/2 στο Mega Καλημέρα.

Η ίδια, λοιπόν, μίλησε για την σχέση της με τον σύζυγό της (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους), που πέρασε από 40 κύματα μέχρι να καταλήξουν μαζί και να κάνουν οικογένεια, εξηγώντας πως όταν έμεινε έγκυος στον γιο της δεν ήξερε καλά καλά σε τι φάση βρισκόντουσαν οι δυο τους και υπήρχαν σκέψεις μέχρι και να ρίξουν το μωρό.

Όταν ρωτήθηκε για την σχέση της, λοιπόν, με τον καλό της, είπε πως ήταν: «Πολύ ρευστή. Στα λέω περιληπτικά. Τον είχα ερωτευτεί εγώ το '11 στη σχολή, πάρα πολύ, έκοβα τις φλέβες μου, πατώματα κι αυτά. Αυτός τότε ήταν μπάρμαν, δύο μέτρα, κατάλαβες... Δεν ήθελε και πολύ σχέσεις, οπότε μου έλεγε "είμαστε φίλοι" και κάποια στιγμή βαρέθηκα εγώ, κουράστηκα, γιατί πέρασαν και τρία χρόνια έρωτα, ο οποίος δεν εξελισσόταν σε σχέση, και έφυγα.

Αυτός τρελάθηκε μετά, γύρισε, και μετά άλλα τρία χρόνια με κυνηγούσε αυτός. Μετά από τρία χρόνια είπα να κάνω μία απόπειρα και είπα "τον ήθελες, σε ήθελε, έχετε περάσει όλο αυτό, ας τα φτιάξετε να δεις πως είναι" και τα φτιάξαμε για ελάχιστα και σε αυτό το ελάχιστα έμεινα έγκυος. Λέγαμε μήπως δεν το κρατήσουμε, γιατί ήμασταν μέσα στην ανασφάλεια, αλλά το κρατήσαμε».