«Όταν ασχολούνται...» - Η απάντηση του Γιώργου Κακοσαίου για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την σύντροφό του

Τι είπε για την προσωπική του ζωή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όταν ασχολούνται...» - Η απάντηση του Γιώργου Κακοσαίου για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την σύντροφό του

Στο πάρτι για τα MAD Awards βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 27/4 ο Γιώργος Κακοσαίος ο οποίος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ και ήταν άκρως αποκαλυπτικός μιας και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο ταλαντούχος γιος του Γιάννη Πλούταρχου αναφέρθηκε και στις πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και τον δείχνουν σε τρυφερά τετ α τετ με την σύντροφό του -δείτε εδώ.

Η απάντηση του Γιώργου Κακοσαίου για την σύντροφό του

Ο Γιώργος Κακοσαίος, ωστόσο, δε θέλησε να δώσει σαφή απάντηση, ενώ ανέφερε πως δεν τον ενοχλούν τα όσα λέγονται και γράφονται για εκείνον.

«Κυκλοφόρησαν κάποιος φωτογραφίες με την αγαπημένη σου. Εσύ νιώθεις άβολα;» ήταν η ερώτηση, με τον Γιώργο Κακοσαίο να απαντά: «Όλα καλά, όλα καλά είμαι εντάξει! Δε με αγχώνει όταν ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, τη δουλειά τους κάνουν».

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος», απάντησε σχετικά με την υποψηφιότητά του στα φετινά μουσικά βραβεία. «Ποτέ μη λες ποτέ! Ίσως στο μέλλον να κάνω κάτι στην υποκριτική. Έχω παρακολουθήσει μαθήματα», συμπλήρωσε.

Αυτή είναι η αγαπημένη του

Συγκεκριμένα, ο ίδιος εντοπίστηκε στα μπουζούκια μαζί με μία ξανθιά καλλονή και φαίνεται πως και εκείνος είναι φουλ ερωτευμένος, αφού ήταν ασυγκράτητος και συνεχώς την κρατούσε στην αγκαλιά του, της έδινε φιλιά και δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της. Και οι δύο ήταν ντυμένοι στα μαύρα, ενώ εκείνη δεν φορούσε ούτε πολλά αξεσουάρ και έντονο βάψιμο, αλλά η φυσική της ομορφιά "έκλεψε" τις εντυπώσεις.

«Είμαι πολύ καλά αυτή την στιγμή. Ευχαριστώ», είχε δηλώσει μάλιστα με χιούμορ πριν από λίγο καιρό, ενώ στην συνέχεια παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος και πως όλα πηγαίνουν τέλεια στην ζωή του.