Τους κοιτούσε όλο το μαγαζί - Ο Γιώργος Κακοσαίος σε τρυφερά τετ α τετ με την σύντροφό του στα μπουζούκια

Ασυγκράτητοι!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Κακοσαίος είναι ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, για όσους δεν το γνωρίζουν, και τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του με τον οποίο έχουν πολύ στενή σχέση και φαίνεται πως κάνουν τα πάντα μαζί (δείτε εδώ τι συνέβη στο γυμναστήριο μαζί τους).

Κατά καιρούς, λοιπόν, έχουν ακουστεί πολλά για την προσωπική ζωή του νεαρού, όπως για παράδειγμα ότι είναι σε σχέση με την κόρη της Δέσποινας Βανδή (δείτε εδώ τι πυροδότησε τις φήμες), ωστόσο μιας που εκείνη έχεο βρει τον έρωτα στα μάτια ενός 34χρονου γυμναστή (δείτε εδώ τα "καυτά" φιλιά τους), τα στόματα έκλεισαν.

Αυτή είναι η σύντροφος του Γιώργου Κακοσαίου

Τις προάλλες, βέβαια, ο ίδιος εντοπίστηκε στα μπουζούκια μαζί με μία ξανθιά καλλονή και φαίνεται πως και εκείνος είναι φουλ ερωτευμένος, αφού ήταν ασυγκράτητος και συνεχώς την κρατούσε στην αγκαλιά του, της έδινε φιλιά και δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της. Και οι δύο ήταν ντυμένοι στα μαύρα, ενώ εκείνη δεν φορούσε ούτε πολλά αξεσουάρ και έντονο βάψιμο, αλλά η φυσική της ομορφιά "έκλεψε" τις εντυπώσεις.

«Είμαι πολύ καλά αυτή την στιγμή. Ευχαριστώ», είχε δηλώσει μάλιστα με χιούμορ πριν από λίγο καιρό, ενώ στην συνέχεια παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος και πως όλα πηγαίνουν τέλεια στην ζωή του.

Κακοσαίος κοπέλα

Κακοσαίος σύντροφος

Κακοσαίος σύντροφος μπουζούκια