Ιδρωμένοι στο γυμναστήριο - Η φωτογραφία του Γιάννη Πλούταρχου με τον Γιώργο Κακοσαίο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Και σε αυτό μαζί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει δημιουργήσει μία πολύ μεγάλη και όμορφη οικογένεια, με τα παιδιά του να είναι εξίσου ταλαντούχα με τον ίδιο, όσον αφορά το τραγούδι και την ενασχόληση με την μουσική. Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, ο γιος του και η μία από τις κόρες του συγκεκριμένα, έχουν ήδη κάνει τα πρώτα τους βήματα στον χώρο και βιώνουν την επιτυχία στο έπακρο.

Ιδιαίτερα ο Γιώργος Κακοσαίος (δείτε εδώ με ποια κοπέλα εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό), ο οποίος αυτή τη στιγμή τραγουδάει μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου (δείτε εδώ τους γονείς του να τον καμαρώνουν στη σκηνή μαζί) έχει γράψει και έχει κυκλοφορήσει ήδη αρκετά τραγούδια που παίζουν συνεχώς στο ραδιόφωνο.

Στο γυμναστήριο ο Γιάννης Πλούταρχος με τον Γιώργο Κακοσαίο

Πατέρας και γιος, όμως, δεν έχουν μόνο αυτό ως κοινό. Οι δυο τους απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί και γι' αυτό έχουν αποφασίσει να γυμνάζονται και μαζί. Απόδειξη αυτού είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε ο δεύτερος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή 6/1 μέσα από το γυμναστήριο, όπου απεικονίζονται και οι δύο την ώρα που σηκώνουν βάρη και κάνουν διάφορες ασκήσεις.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει άλλωστε και αυτό λένε και οι ίδιοι. Φυσικά, είναι περιττό να πούμε πως τα like και οι αντιδράσεις ήταν πολυάριθμες.

Γιώργος Κακοσαίος Γιάννης Πλούταρχος
Instagram / Γιώργος Κακοσαίος

Τις προάλλες ο καλλιτέχνης σύστησε και τις δύο κόρες του, τη Μαρία Κακοσαίου και την ανερχόμενη Ελεονώρα, που τραγουδάνε μαζί με τον μπαμπά τους και μαγεύουν (δείτε εδώ όλη την οικογένεια μαζί).

«Κι εγώ και η σύντροφός μου Μαρία έχουμε αποφασίσει να ζούμε χωρίς πολλά φώτα, όταν δε χρειάζονται. Όλοι μαθαίνουμε στην πορεία πώς να είμαστε γονείς. Αυτό που έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τα παιδιά μας είναι να είμαστε πιο σοφοί. Μας διδάσκουν πάρα πολλά πράγματα οι καταστάσεις και η οικογένεια γενικώς.

Είναι πράγματα που δεν τα γνωρίζαμε πριν! Και εγώ και η σύντροφός μου κάνουμε πράγματα για τα παιδιά, μιλάμε συνέχεια, είμαστε σε επαφή. Δεν είμαστε χαμένοι μέσα σε ένα σπίτι, αυτό που πιστεύω κάνει κάθε ελληνική οικογένεια. Ό,τι κάνουν να είναι δική τους επιλογή. Να μην τους επιβάλλουν πράγματα.

Είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο για μένα το να βλέπω τον γιο μου να ξεκινάει μια καριέρα. Εύχομαι να αγαπήσει και να σεβαστεί τον κόσμο, και να δουλέψει πάνω σε αυτό που έχει επιλέξει να κάνει με σώμα και ψυχή. Τον αγαπώ πάρα πολύ και του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία», είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πλούταρχος για την οικογένεια του.