«Όταν έλαβα την πρώτη απειλή, ήμουν έτοιμη να πηδήξω από τον 4ο όροφο» - Συγκλονίζει η Έλενα Κρεμλίδου

Η εξομολόγηση για την υπόθεση του revenge porn

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
 «Όταν έλαβα την πρώτη απειλή, ήμουν έτοιμη να πηδήξω από τον 4ο όροφο» - Συγκλονίζει η Έλενα Κρεμλίδου

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο μίλησε η Έλενα Κρεμλίδου. Η όμορφη Youtuber δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί και στην υπόθεση του revenge porn, στην οποία και δικαιώθηκε νομικά.

Η Έλενα λοιπόν μίλησε και για την δύσκολη συναισθηματική διαχείριση σε αυτήν.

Αναφορικά με το Survivor all star, είπε: «Αν δεν έτρωγαν στο Survivor All Star θα έβαζα τον τίτλο… Hunger Games! Νομίζω πως θα έπρεπε να είναι ίσως καλύτερα προετοιμασμένοι αν δεν ήθελα να γίνουν όλα αυτά με τα βίντεο ότι τρώνε και τα λοιπά. Είναι πάρα πολύ τοξικό όλο αυτό σε σημείο που ένα μέρος των χρημάτων θα το φας σίγουρα σε ψυχολόγους και σε ψυχιάτρους».

Η εξομολόγηση της Έλενας Κρεμλίδου για την υπόθεση του revenge porn

«Αυτή η υπόθεση είναι κάτι που με ταλαιπωρεί πάρα πολλά χρόνια τώρα. Τρέχω από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με δικηγόρους, έχω κάνει κάποιες τελευταίες δίκες και τα λοιπά, είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό. Αλλά, αυτό που θα ήθελα όμως να πω είναι, κυνηγήστε το δίκιο σας.

Έτσι όπως κάθομαι τώρα, εδώ στην κουζίνα, ήταν η πρώτη στιγμή που την έλαβα την πρώτη απειλή και ήμουν έτοιμη να πηδήξω από εδώ κατευθείαν. Από τον τέταρτο όροφο. Δηλαδή είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, δεν ξέρω τι με σταμάτησε και απλά επί τόπου σκέφτηκα πως μπορώ να πάρω τη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Κρεμλίδου.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, είναι ένα μίνι party. Σήμερα κέρδισα το πρώτο μου δικαστήριο. Ένιωσα μια δικαίωση. Το είχα πολύ ανάγκη γιατί είχα περάσει πολύ δύσκολα τον τελευταίο 1,5 μήνα. Η ζωή μου συνεχιζόταν αυτό το διάστημα αλλά στην αρχή, όταν πρωτοσυνέβησαν όλα αυτά ήταν δύσκολα.

Δεν έχω καμία επικοινωνία με την άλλη πλευρά και σήμερα δεν ήρθε καν, ήρθε μόνο ο δικηγόρος του. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα αν θα διεκδικήσω κάποια χρηματική αμοιβή, αυτό είναι το τελευταίο… Είμαι τυχερή που έχω κάποιους ανθρώπους δίπλα μου και με στηρίζουν. Δέχτηκα εκβιασμό. Σήμερα η δίκη είχε να κάνει για τον εκβιασμό που δέχτηκα» ήταν οι πρώτες της δηλώσεις μετά την εξέλιξης της υπόθεσής της (δείτε εδώ το βίντεο).