Χαρές στο σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Η ανάρτηση που τα μαρτυρά όλα

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από της κυρίες της Ελληνικής showbiz, που συνδυάζει με μεγάλη επιτυχία, την επαγγελματική της ζωή, με την οικογένεια. Η λαμπερή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της.

Ο γιός της παρουσιάστριας και του Θέμη Σοφού, λοιπόν, κλείνει σήμερα τα 5 χρόνια ζωής και για αυτόν τον λόγο η Σταματίνα θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε μια φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να της εύχεται με τα πιο γλυκά λόγια.

Διαβάστε επίσης: Dr. Μηνάς Μαστρομηνάς: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία και τύχη από το να αισθάνεσαι ότι βοήθησες να έρθουν στον κόσμο 40.000 ζωές!»

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα γενέθλια του γιού της

«Σήμερα το αγοράκι μας κλείνει τα πέντε του χρόνια. Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας. Υγεία και χαμόγελα ευτυχίας σε όλα τα σπίτια. ❤️», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή από την τελευταία της κύηση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει αποκτήσει τρία παιδιά μαζί με το Θέμη Σοφό (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για τον γάμο τους), τα οποία πλέον έχουν μεγαλώσει πολύ, πηγαίνουν σχολείο και καθημερινά την εκπλήσσουν όλο και περισσότερο με όσα μαθαίνουν και με όσα της δείχνουν. Πολλές είναι οι φορές, μάλιστα, που η παρουσιάστρια μας δείχνει τις κόρες και τον γιο της μέσα από τα social media, με τους followers της να "λιώνουν".

Όμως, βλέποντας ότι τα "μωρά" της έχουν μεγαλώσει τόσο, φαίνεται πως η ίδια ένιωσε μία μικρή νοσταλγία και έτσι ψάχνοντας στο αρχείο της "ξέθαψε" μία φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, όπου βρισκόταν στο καμαρίνι του καναλιού του ALPHA στο οποίο βρίσκεται τα τελευταία χρόνια, με την κοιλιά τούρλα, περιμένοντας τον μικρό της Γιάννη να έρθει στη ζωή, και την δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκεντρώνοντας πολλά like και αντιδράσεις.

Διαβάστε επίσης: «Ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου!» - H συγκινητική εξομολόγηση της Τσιμτσιλή για τις 2 αποβολές που είχε

«Πέντε χρόνια πριν», σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Τσιμτσιλή έγκυος