«Κάποιες φάσεις μπορεί να μην είναι τόσο καλές όσο οι άλλες...» - Όλη η αλήθεια για τον γάμο της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό

«Σοβαρή κρίση δεν έχουμε περάσει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κάποιες φάσεις μπορεί να μην είναι τόσο καλές όσο οι άλλες...» - Όλη η αλήθεια για τον γάμο της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, Δύο στη 1, το μεσημέρι της Κυριακής 22/1 και μίλησε "ανοιχτά" για όλα σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή και την προσβολή στο αφεντικό της, για την εκπομπή της γενικότερα, αλλά και για την οικογένειά της και για τον γάμο της με τον Θέμη Σοφό, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Οι δυο τους είναι πολλά χρόνια παντρεμένοι (δείτε εδώ το ακραίο περιστατικό την ημέρα του μυστηρίου), επομένως η σχέση τους έχει περάσει από πολλά στάδια, αλλά η παρουσιάστρια δύσκολα μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που έχουν βιώσει. Αυτή τη φορά, όμως, έκανε την εξαίρεση και αποκάλυψε πληροφορίες για γεγονότα που κανείς δεν γνώριζε.

Όλη η αλήθεια για τον γάμο της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό

«Διαβάζω τα σχόλια στα social media και απαντάω. Είχα απαντήσει σε ένα σχόλιο για την κοντή φούστα», ανέφερε η ίδια.

Όσον αφορά στον γάμο της με τον έρωτα της ζωής της, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Ο Θέμης Σοφός ήρθε στη ζωή μου τη στιγμή που και ηλικιακά και συναισθηματικά ένιωθα έτοιμη να δημιουργήσω το σπίτι και την οικογένεια μου. Είχα κατασταλάξει, ξέρεις τι ψάχνεις, τι σε κάνει ευτυχισμένη και όλα αυτά τα βρήκα στο πρόσωπο του Θέμη.

Σοβαρή κρίση δεν έχουμε περάσει, δεν μπορώ να σου πω ότι σε αυτά τα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι φτάσαμε σε ένα δύσκολο σημείο. Υπάρχει η γκρίνια της καθημερινότητας, διακυμάνσεις, κάποιες φάσεις μπορεί να μην είναι τόσο καλές όσο οι άλλες, αυτό νομίζω είναι ανθρώπινο και συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια που έχουν παιδιά. Ο Θέμης δεν είναι άνθρωπος των καβγάδων. Είναι ψύχραιμος. Δεν έχουμε συγκρούσεις».