«Θα ήθελα να παρουσιάζω το...» - Η εκπομπή που ενδιαφέρει την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Αυτοπροσκλήθηκε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Θα ήθελα να παρουσιάζω το...» - Η εκπομπή που ενδιαφέρει την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Το πρωί της Τετάρτης (26/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Η νικήτρια του Big Brother μίλησε στην εκπομπή του Alpha για όλους και για όλα.

Η Αννα Μαρία Ψυχαράκη αναφέρθηκε στις συνεργασίες που είχε στο παρελθόν και δεν έμεινε ευχαριστημένη, αλλά και στο ενδεχόμενο να συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή από τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε επίσης: «Του είχε πει ότι αυτό δεν μου αρέσει...» - H Άννα Μαρία Ψυχαράκη "άδειασε" τον Χάρη Βαρθακούρη

Τα σχόλια της Άννας Μαρία Ψυχαράκη για το ενδεχόμενο παρουσίασης

«Ήρθα στην Αθήνα για κάποιες συζητήσεις. Είναι για παρουσίαση, κάποιου αλλουνού ήταν, και επειδή φεύγει, είπα να δηλώσω το “παρών”. Μου έβαλαν λόγια κάποιοι τρίτοι και είπα να το τολμήσω. Έχει να κάνει με τηλεπαιχνίδι. Θα ήθελα να το παρουσιάσω. Έχει να κάνει με κόσμο και πιστεύω ότι έχω κάτι να δώσω. Δεν μου έχει γίνει πρόταση αλλά λέω να το κάνω εγώ πρόταση τώρα», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη το βράδυ του Σαββάτου (22/4) ήταν καλεσμένη στο Just the 2 of us με την ίδια να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, που προβλήθηκαν την Κυριακή 23/4 μέσα από την εκπομπή Open Weekend.

Η γνωστή δικηγόρος, που γνωρίσαμε ως νικήτρια του Big Brother ήταν για μία ακόμη φορά αποκαλυπτική και χείμαρρος σε όσες ερωτήσεις δέχτηκε από τη ρεπόρτερ, που τη συνάντησε.

Τόνισε μάλιστα με μεγάλη χαρά, πως θα ήθελε να λάβει ξανά μέρος στο Just ειδικά εάν γίνει all star κύκλος. Να θυμίσουμε εδώ, πως Ψυχαράκη ήταν ζευγάρι με το Χάρη Βαρθακούρη - με τους δύο ωστόσο να μην έχουν την καλύτερη χημεία (δείτε εδώ τις σχέσεις, που κράτησαν μετά το τέλος του παιχνιδιού).

«Αν γίνει J2US All Star θα με δείτε σίγουρα, διότι μου το έχει προτείνει ήδη ο κύριος Κοκλώνης. Ο Χάρης Βαρθακούρης δεν είχε καταλάβει, ότι εκείνος είναι ο δάσκαλος και εγώ είμαι η μαθήτρια, επομένως, θα πρέπει να μου μάθει και κάποια πράγματα. Δεν ήταν όμως εκείνη τη στιγμή εκεί.

Δεν ερχόταν καν στις πρόβες παιδιά, με ενοχλούσε αυτό, με ενοχλούσε πάρα πολύ, γιατί έπαιρνε τα εύσημα εκείνος, ενώ στην τελική προσπαθούσα μόνη μου», είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.