Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Ιωσήφ Μαρινάκης - Γέννησε υπό άκρα μυστικότητα η νέα του σύντροφος

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της ελληνικής showbiz κι αυτό γιατί ο κόσμος των γνώρισε μέσα από τους ρόλους του, οι οποίοι σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, ρόλο σε αυτό έπαιξε το γεγονός πως ο ίδιος κρατούσε πάντα την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν προκαλούσε ποτέ με τις δηλώσεις και την συμπεριφορά του.

Ο ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος με την Χρύσα Καλπάκη, με την σχέση τους να μετρά 14 χρόνια ενώ ο γάμος τους μόλις 5, αφού τελικά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και έτσι το 2021 πήραν διαζύγιο (δείτε εδώ τον νέο της σύντροφο). Έκτοτε δεν είχε ακουστεί τίποτα για τον ίδιο και την προσωπική του ζωή, όμως το πρωί της Παρασκευής 28/4 "έσκασε" μία βόμβα!

Γέννησε η νέα σύντροφος του Ιωσήφ Μαρινάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιοδικό On Time, ο Ιωσήφ Μαρινάκης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Κατάφερε να κρατήσει κρυφή την νέα του σχέση, χωρίς να έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για οτιδήποτε σχετικό με εκείνη, όπως συνέβη και με την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, η οποία γέννησε και κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα εδώ και λίγους μήνες. Οι τρεις τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ένα όνειρο του ηθοποιού πραγματοποιήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Ο άνδρας που ενώνει την Ρουμελιώτη με τη Χρύσα Καλπάκη - Όλα έγιναν μετά τον χωρισμό από τον Ιωσήφ Μαρινάκη

Τι δήλωνε μετά τον χωρισμό του με την Καλπάκη

Mετά από 14 χρόνια κοινής πορείας, ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη αποφάσισαν να χωρίσουν, με τον ηθοποιό να μιλάει πρώτη φορά για την απόφαση αυτή.

Ο ίδιος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 7/7/21 καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι Not και αναφέρθηκε στα συναισθήματα του αυτή τη περιόδο.

«Οι αναμνήσεις που με κάνουν ευτυχισμένο, είναι αυτές όπως τότε που έκανα ελεύθερο κάμπινγκ και ήμουν ξυπόλητος, με παρεό, πάνω στη θάλασσα με καλή παρέα. Μια σύντροφο δίπλα μου, δυο φίλοι… τι άλλα; Θέλουμε πολλά πράγματα στη ζωή μας; Τα βασικά.

Όχι, δεν νιώθω ευτυχισμένος αυτή την περίοδο στη ζωή μου».