«Γιατί μου κάνεις αυτή την ερώτηση; Είναι λάθος» - Χαμός με την αφοπλιστική απάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε δημοσιογράφο

«Παίρνεις κάθε χρόνο αύξηση στη δουλειά σου;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Γιατί μου κάνεις αυτή την ερώτηση; Είναι λάθος» - Χαμός με την αφοπλιστική απάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε δημοσιογράφο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας αθλητής ο οποίος έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο κι αυτό γιατί πάλεψε από μικρό παιδί για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να γίνει ένας μπασκετμπολίστας στο NBA. Το γεγονός, μάλιστα, πως παραμένει ταπεινός και μετρημένος είναι κάτι που τον κάνει ακόμη πιο άξιο στα μάτια του κοινού.

Ο ίδιος, λοιπόν, αφού έχασε έναν αγώνα με την ομάδα του, κάτι που οδήγησε στο να χαθεί ένα κύπελλο, δέχθηκε την εξής ερώτηση από έναν δημοσιογράφο: «Το θεωρείς αποτυχία;», με εκείνον να κρατά την ψυχραιμία του και να τον "αφοπλίζει" με την απάντησή του.

Διαβάστε επίσης: Παντρεύεται ο αδερφός του Γιάννη, Κώστας Αντετοκούνμπο - Φωτογραφίες της μελαχρινής καλλονής συντρόφου του

Η αφοπλιστική απάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ερώτηση δημοσιογράφου

«Με ρώτησες το ίδιο πράγμα και πέρυσι, Έρικ. Παίρνεις κάθε χρόνο αύξηση στη δουλειά σου; Όχι, σωστά. Άρα κάθε χρόνος δουλειάς είναι αποτυχία; Ναι ή όχι; Όχι! Κάθε χρόνο δουλεύεις για κάτι για έναν στόχο, είτε είναι το πάρεις προαγωγή είτε να μπορείς να φροντίσεις την οικογένειά σου, να τους παρέχεις ένα σπίτι ή να φροντίσεις τους γονείς σου. Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία. Δεν θέλω να το κάνω προσωπικό. Ο Μάικλ Τζόρνταν έπαιζε για 15 χρόνια. Κέρδισε 6 πρωταθλήματα, τα άλλα εννιά χρόνια ήταν αποτυχία; Αυτό μου λες; Ρωτάω πραγματικά! Ναι ή όχι; Όχι, ακριβώς! Άρα, γιατί μου κάνεις αυτή την ερώτηση; Είναι λάθος ερώτηση», είπε χαρακτηριστικά ο διάσημος παίκτης, με τον κόσμο που τον άκουσε να τον αποθεώνει.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το προιόν ''πολυτελείας'' που αγόρασε και τον έκανε να αισθανθεί τύψεις

Αυτό είναι το εσωτερικό του σπιτιού που ζει με την οικογένεια του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο γνωστός μπασκετμπολίστας που πρόσφατα είχε αναρτήσει στον προσωπικό λαγαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη του σύζυγο και μητέρα των παιδιών του (δείτε την εδώ) έκανε για ακόμη μια φορά, μια κίνηση που οι θαυμαστές του θα λατρέψουν.

Ο ίδιος, μας "άνοιξε" κυριολεκτικά το σπίτι του και όλοι έχουμε μείνει με την απλότητα και σινάμα πολυτέλεια που υπάρχει μέσα στο σπίτι, που ζει μαζί με την οικογένεια του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια του και το σπίτι που ζουν όλοι μαζί είναι πραγματικά υπέροχο, με το λευκό να είναι το πρωταγωνιστικό χρώμα. Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο διάσημους αθλητές, τον οποίο και λατρεύουμε και νιώθουμε περήφανοι για εκείνον μέσα από τις διακρίσεις που έχει καταφέρει στο κομμάτι του παγκόσμιου αθλητισμού.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει συνδέσει τη ζωή του με τον αθλητισμό και σε ηλικία μόλις 29 ετών έχει καταφέρει να κάνει όλη την Ελλάδα να μιλά για εκείνον. Ο ίδιος έχει καταφέρει να κερδίσει, μεταξύ άλλων, δύο φορές τον τίτλο του MVP του ΝΒΑ και μία φορά το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη των τελικών, τον Οκτώβριο του 2021 συμπεριλήφθηκε στη επετειακή επιλογή των 75 καλύτερων παικτών της ιστορίας του ΝΒΑ.

Με την σύντροφό του, Μαράια Ριντλσπρίνγκερ, έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τα οποία και είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους σε οτιδήποτε και να κάνουν. Το ζευγάρι ζει σε ένα αριστοκρατικό σπίτι, το οποίο αγοράστηκε το 2018 έναντι 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Όσον αφορά την τοποθεσία, το σπίτι βρίσκεται στη γειτονιά River Hills στο Μιλγουόκι, διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 8 μπάνια και εκτείνεται σε μια έκταση 920 τετραγωνικών μέτρων.