Νίκος Ψαρράς: «Καλά θα κάνει να κοιτάξει...» - Το όλο νόημα σχόλιο του ηθοποιού για τον Γιώργο Κιμούλη

«Όλα υπάρχουν στις καταθέσεις μας»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Παρασκευής (28/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε ο Νίκος Ψαρράς. Ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει στην εκπομπή του Alpha, για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ψαρράς έκανε λόγο για τις καταθέσεις κατά του σκηνοθέτη, αλλά και την θεατρική παράσταση που βρίσκεται.

Διαβάστε επίσης: «Το ελληνικό θέατρο έχει γίνει το κέντρο της ακολασίας» - "Κόλαφος" ο Νίκος Ψαρράς

Οι δηλώσεις του Νίκου Ψαρρά για τον Γιώργο Κιμούλη

«Παιδιά, μην ξενυχτάτε τζάμπα. Είναι κρίμα, δώδεκα η ώρα τη νύχτα, που είστε εδώ. Αυτές οι υποθέσεις έχουν ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης και έτσι πρέπει να είναι. Τώρα, μεταμεσονύκτιες δηλώσεις να κάνουμε και τι να πούμε; Τα πράγματα πρέπει να γίνονται όπως πρέπει και να αφήσουμε τους δικαστές να κάνουν τη δουλειά τους, αυτό είναι το σωστό.

Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη όλοι μας και για αυτό λέγεται δικαιοσύνη. Η άλλη πλευρά καλά θα κάνει να διαβάσει αυτά που έχουμε πει στις καταθέσεις μας. Όλα υπάρχουν στις καταθέσεις μας, για αυτό και πρέπει να τα διαβάσουν οι άνθρωποι εκεί μέσα. Να έρθετε να μας δείτε και στην παράσταση μας. το θέατρο είναι γεμάτο και χαιρόμαστε πολύ για αυτό, "Σκηνές από έναν γάμο" στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά. Αυτά είναι τα ευχάριστα, όλα τα άλλα», είπε ο χαρακτηριστικά ο Νίκος Ψαρράς.

Να υπενθυμίσουμε ότι η δίκη για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη έχει ξεκινήσει ήδη και οι ηθοποιοί που τον κατήγγειλαν, η Ζέτα Δούκα και ο Νίκος Ψαρράς βρέθηκαν στο δικαστήριο για να ακούσουν την απόφαση μετά την κοινή αγωγή που άσκησε ο σκηνοθέτης εναντίον τους (δείτε εδώ τα πλάνα και τις πρώτες δηλώσεις της Ζέτας Δούκα). Η Δώρα Χρυσικού, όπως επισημάνθηκε, βρίσκεται στο εξωτερικό, γι' αυτό και δεν κατάφερε να βρεθεί εκεί.

Ο Γιώργος Κιμούλης, αν και μπήκε από την πίσω πόρτα, τελικά, εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες και δήλωσε τα εξής:

«Το κίνημα metoo είναι ένα σπουδαίο κίνημα. Μετρά περίπου 17 χρόνια. Έχει οδηγήσει πάρα πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και στις φυλακές. Παράλληλα όμως, έχουν εμφανιστεί και κάποια πρόσωπα τα οποία προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κίνημα. Είναι στη φύση του ανθρώπου, φαίνεται, και να ψεύδεται και να κάνει καταγγελίες ψευδείς. Αυτά τα πρόσωπα, κατά τη γνώμη μου, πέραν του ότι συκοφαντούν και δημιουργούν την ηθική βλάβη προς αυτούς που ψευδώς καταγγέλλουν, πρέπει να τιμωρούνται ακριβώς για να προστατευθεί το κίνημα αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρούμε εξωδικαστικά με τον Γιώργο Κιμούλη» - Ξέσπασε στον αέρα του MEGA η Δώρα Χρυσικού