Το ανακοίνωσε λίγο μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου της - Ευχάριστα νέα από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ετοιμάζει κάτι καινούριο σχετικά με την μουσική της!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη το τελευταίο διάστημα απασχόλησε πολύ τα media κι αυτό γιατί αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον επί 2 χρόνια σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου. Οι δυο τους δεν επιθυμούν να μιλούν για τα προσωπικά τους μπροστά στις κάμερες και γι' αυτό οι δηλώσεις τους σχετικά με την σχέση τους και την κατάληξή της είναι ελάχιστές, ενώ προσπαθούν να επικεντρωθούν σε άλλα πράγματα, ώστε να ξεπεράσουν αυτή την δυσκολία, καθώς ακόμη κι αν έχουν καλές σχέσεις, πάντα τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ένα από τα πράγματα στα οποία έχει επικεντρωθεί η τραγουδίστρια, για την οποία ακούγεται πολύ έντονα πως βρίσκεται σε μία νέα σχέση με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο, (δείτε εδώ την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους) είναι η μουσική της, η οποία πάντα θα είναι ο τρόπος της να ηρεμεί να λέει όλα όσα αισθάνεται, χωρίς να χρειάζεται να δηλώσει τίποτα.

Η ανακοίνωση της Ελεονώρας Ζουγανέλη μετά το διαζύγιο

Το Σάββατο 29/4, μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που δείχνει πως αδιαφορεί για όλα όσα γράφονται για εκείνη, ανακοινώνοντας παράλληλα πως ετοιμάζει κάτι πολύ όμορφο όσον αφορά τα τραγούδια της και την μουσική της. Σύντομα θα μάθουμε τι είναι αυτό!

«Ετοιμαζόμαστε», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και στα σχόλια ξεκίνησαν οι μαντεψιές.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανάρτηση
Instagram / Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Πού μένει μετά τον χωρισμό

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι από τις πιο στιλάτες Ελληνίδες τραγουδίστριες και το γεγονός αποδεικνύει και η διακόσμηση του σπιτιού της. Εκεί έμενε από την αρχή της σχέσης της με τον δικηγόρο, Σπύρο Δημητρίου και συνεχίζει να μένει ακόμη και μετά το διαζύγιο τους.

Η τραγουδίστρια διαθέτει ένα πολύ εντυπωσιακό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο πολλοί θα ζήλευαν για το απίστευτο στιλ του με τα εκκεντρικά διακοσμητικά και την όμορφη θέα.

H κουζίνα είναι μίνιμαλ με γήινους τόνους, ενώ τα λευκά ντουλάπια και οι ξύλινοι πάγκοι δημιουργούν μια ηρεμία.

Στο σαλόνι απολαμβάνουμε τα χρώματα, τα διακοσμητικά και τα φυτά. Ενώ το χρώμα στον τοίχο έχει κυπαρισσί χρώμα. Ο καναπές έρχεται σε αντίθεση. Το μπαλκόνι της που είναι γεμάτο φυτά είναι ο χώρος που ηρεμεί.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Πρώτο Πάσχα μετά το διαζύγιο στη Μύκονο κι όχι μόνη - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη