Έφυγε από την Μπακοδήμου και πήγε στον Σεργουλόπουλο - "Αναμπουμπούλα" σε ΣΚΑΙ και ΕΡΤ με την αποχώρηση από το Γειά σου

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έφυγε από την Μπακοδήμου και πήγε στον Σεργουλόπουλο -

Η Μαρία Μπακοδήμου μετά από αρκετό καιρό επέστρεψε στην πρωινή ζώνη με δική της εκπομπή το Σαββατοκύριακο στο κανάλι του ΣΚΑΙ, με τίτλο "Γειά σου". Αυτή είναι και η χρόνιά που ο παλιός της φίλος, Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε επίσης την δική του επιστροφή, αλλά στο κανάλι της ΕΡΤ με την εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν στο πλευρό της Τζένης Μελιτά.

Στην πρώτη περίπτωση έγιναν πολλές αλλαγές μέχρι να βρεθεί η ομάδα που ταιριάζει στην παρουσιάστρια, αλλά και στους τηλεθεατές, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, όπως ξεκίνησαν έτσι συνέχισαν να πορεύονται ως τηλεοπτικό δίδυμο. Τι είναι αυτό που συνδέει όμως αυτές τις δύο εκπομπές και αυτούς τους δύο παρουσιαστές, οι οποίοι δεν μιλιούνται πια;

Ποιος έφυγε από την Μπακοδήμου και μετακόμισε στην εκπομπή του Σεργουλόπουλου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, υπάρχει μία δημοσιογράφος, η οποία εγκατέλειψε την ομάδα της Μαρίας Μπακοδήμου στην οποία εργαζόταν ως αρχισυντάκτρια και μετακινήθηκε σε αυτή του Φώτη Σεργουλόπουλου. Ο λόγος για την Χριστιάνα Μπαξεβάνη, η οποία πλέον είναι μέλος του ανθρώπινου δυναμικού της ΕΡΤ.

Θα δούμε τον Φώτη και την Μαρία ξανά μαζί στην τηλεόραση;

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται και τον Χάρη Λεμπιδάκη μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου 11/2 ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην τη συνεργασία του με την ΕΡΤ, αλλά και την καθημερινότητα με τον γιο του -δείτε εδώ την εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή και το coming out.

Φυσικά, ο γνωστός παρουσιαστής ρωτήθηκε την ίδια στιγμή και για τη Μαρία Μπακοδήμου και το ενδεχόμενο να τους δούμε και πάλι μαζί τηλεοπτικά στο μέλλον -δείτε εδώ την αντίδραση εκείνης όταν ρωτήθηκε για τον πρώην συνεργάτη της.

«Δίνω πολύ χρόνο στον γιο μου, έχω βρει την ισορροπία, βολεύουν και τα ωράρια. Χαίρομαι πολύ να κάνω πράγματα με τον γιο μου. Δεν μου κάνει κριτική, πάντα του αρέσω. Δεν έχω πολλούς φίλους από το χώρο, οι κολλητοί μου φίλοι δεν είναι από το χώρο. Με τη Τζένη Μελιτά γίναμε φίλοι τώρα που συνεργαζόμαστε.

Επειδή ρωτάτε συνέχεια και απαντάμε… ό,τι έχω πει για τη Μαρία Μπακοδήμου το έχω πει, δεν έχω να πω κάτι περισσότερο σε αυτό.

Είναι μια εκπομπή που ήθελα πολύ καιρό να κάνω. Την περίοδο που απείχα έκανα διαφορετικά πράγματα. Με καλούσαν σε διαλέξεις, έκανα podcast. Δεν ήταν ότι απέρριπτα προτάσεις. Ο κόσμος της τηλεόρασης είχε δει σε μένα έναν άλλον Φώτη. Δεν ξέρω αν ίσχυε αυτό για την Κορομηλά, εγώ ήρθα με τελείως διαφορετική πρόταση. Εγώ ήρθα στην ΕΡΤ και ήταν η Τζένη δίπλα μου. Δεν είναι γραμμένο το κείμενο, έχουμε το γεγονός που μας απασχολεί και το σχολιάζουμε.

Δίνω πολύ χρόνο στον γιο μου, έχω βρει την ισορροπία, βολεύουν και τα ωράρια. Χαίρομαι πολύ να κάνω πράγματα με τον γιο μου. Δεν μου κάνει κριτική, πάντα του αρέσω. Δεν έχω πολλούς φίλους από το χώρο, οι κολλητοί μου φίλοι δεν είναι από το χώρο. Με τη Τζένη Μελιτά γίναμε φίλοι τώρα που συνεργαζόμαστε. Ότι έχω πει για τη Μαρία Μπακοδήμου το έχω πει, δεν έχω να πω κάτι περισσότερο σε αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Φώτης Σεργουλόπουλος.