Μαρία Μπακοδήμου: «Όλοι θέλουμε να έχουμε...» - Το σχόλιο της παρουσιάστριας για τον Γιώργο Καράβα

«Άλλα περίμενα!»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί του Σαββάτου (29/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά σου» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα, που προκάλεσαν μια θύελλα αντιδράσεων.

«Με πετυχαίνεις σε μία φάση στην οποία είμαι full-on στο κομμάτι της δουλειάς. Βγαίνει η καινούργια συλλογή ρούχων με την εταιρεία που έχουμε την συνεργασία, οπότε καταλαβαίνεις ότι τα ραντεβού είναι το ένα πίσω από το άλλο.

Έχω διάφορες άλλες συνεργασίες και διάφορες άλλες κουβέντες περί τηλεοπτικών δρώμενων, οπότε είμαστε εν αναμονή κάποιων πολύ όμορφων εξελίξεων. Συζητάμε διάφορα πράγματα και δεν σου κρύβω ότι το τελευταίο τρίμηνο, από τότε δηλαδή που έληξε το GNTM, έγινε το live του τελικού, ήθελα να απέχω λίγο, προκειμένου να δω λίγο σφαιρικότερα το τι θέλω να κάνω μετέπειτα. Μπορώ να πω πλέον με βεβαιότητα ότι έχω κατασταλάξει στο 100%», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καράβας (δείτε την εδώ ολόκληρη).

Μετά το απόσπασμα της συνέντευξης του μοντέλου, η Μαρία Μπακοδήμου ήθελε να τοποθετηθεί, σχετικά με τα όσα άκουσε.

Η απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα

«Παιδιά τα έχω χαμένα. Άλλα περίμενα κι άλλα μου ήρθαν. Γιατί εγώ νόμιζα ότι ο Καράβας είπε ότι έχω κάνει αυτά που έχω κάνει, τώρα θέλω να παρουσιάσω μία εκπομπή. Λέω ότι είπε αυτό το παιδί και θα πέσουν να το φάνε; Δεν είπε όμως μόνο αυτό το παιδί; Το παιδί είπε ότι θέλω να κάνω και πιστεύω πολύ στον εαυτό μου κι αυτό που σου λέω είναι επειδή παίζω την μπάλα χαμηλά.

Δηλαδή έδινε, έδινε κι υπερθεμάτιζε. Δέχομαι να πει ότι θέλω να πάω παρακάτω κι ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει θέλω να γίνω γιατί πρέπει να έχεις κι ένα ζητούμενο. Κάπου μου φάνηκε ότι παραπήγε. Δεν είπε ότι θέλω να το κάνω και θα δούμε πως θα πάει. Είπε θέλω να κάνω και θα το κάνω και τέλεια. Ώπα ρε φίλε. Ξέρεις πώς θα το κάνεις; Σε όλο αυτό περίμενα να πω τι θέλουν οι παρουσιαστές και την πέφτουν στον Καράβα κι έγινα κι εγώ με ένα μικρό απόσπασμα κι ένα μικρό βίντεο που είδαμε όλοι», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Εντάξει, τώρα τον συμπάθησα. Μα τώρα είναι άλλο πρόσωπο με την ανακοίνωση αυτή. Ήταν ένας άντρας όμορφος, που τον είδαμε από το GNTM κι ήταν καλός. Λίγο η παραπάνω εμπιστοσύνη ήταν -όλοι θέλουμε να έχουμε εμπιστοσύνη- αλλά ήταν λίγο τσιμπημένο. Μες στην ανακοίνωσή του είπε να δοκιμαστώ, να δω, να έχω επιτυχίες, αποτυχίες. Στο άλλο δεν είπε να δοκιμαστώ. Είπε να πάω κι είμαι έτοιμος. Το έχω και παίζω και την μπάλα χαμηλά τώρα που στο λέω», τόνισε η παρουσιάστρια.