Ρομαντικό ταξίδι για δύο στην Κίμωλο - Στη φόρα οι αναρτήσεις που μαρτυρούν την σχέση του Κώστα Αναγνωστόπουλου με την Ιλένια Ουίλιαμς

Όσο κι αν θέλουν να κρυφτούν...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιλένια Ουίλιαμς
Instagram / Ιλένια Ουίλιαμς

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αφού αποχώρησε από το Survivor All Star έκανε μεγάλες αποκαλύψεις για το παιχνίδι (δείτε εδώ τι συνέβη με την ρήτρα των 150.000 ευρώ της παραγωγής), όμως έγιναν πολλές αποκαλύψεις και για τον ίδιο και συγκεκριμένα για την προσωπική του ζωή. Έχει διαρρεύσει πως εδώ και καιρό βρίσκεται σε σχέση με την Ιλένια Ουίλιαμς και παρόλο που κανείς από τους δύο δεν έχει βγει επίσημα να το επιβεβαιώσει (δείτε εδώ πώς τον "τσάκωσε" η Φαίη Σκορδά), οι κοινές τους αναρτήσεις μαρτυρούν πολλά.

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, οι δυο τους βρέθηκαν στην Κίμωλο αυτές τις μέρες σε ρομαντικό ταξιδάκι, στο μέρος όπου περνά τα περισσότερα καλοκαίρια της η τραγουδίστρια και στο οποίο θέλησε να ξεναγήσει τον καλό της απ' ότι φαίνεται.

Οι κοινές αναρτήσεις του Κώστα Αναγνωστόπουλου και της Ιλένιας Ουίλιαμς από το ρομαντικό τους ταξίδι

Οι φωτογραφίες τους, λοιπόν, από το νησί δεν έλειψαν από τα social media τους και παρόλο που δεν έχουν αναρτήσει καμία με τα πρόσωπά τους, το ότι βρίσκονται στα ίδια μέρη την ίδια στιγμή, σίγουρα δεν είναι τυχαίο.

Η γειτόνισσα που ''έδωσε'' τη σχέση τους

Μια αποχώρηση, που συζητήθηκε έντονα από το Survivor all star ήταν αυτή του πειρατή ή αλλιώς Κώστα Αναγνωστόπουλου, ο οποίος αν και όχι πολύ αθλητικός φαινόταν αγαπητός στον κόσμο.

Από τη στιγμή, που βγήκε εκτός ριάλιτι λοιπόν βλέπουμε να προκαλούν οι αναρτήσεις, που κάνει για το παιχνίδι όσο και οι αποκαλύψεις για τα προσωπικά του.

Πιο αναλυτικά λέγεται έντονα, πως ο μισθοφόρος είναι σε σχέση με την Ιλένια Ουίλιαμς με την ίδια να απαντάει:

«Αυτό τώρα από πού προκύπτει; Ο Κώστας είναι πάρα πολύ κοντά μου τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν. Με στήριξε και με τον θάνατο του πατέρα μου. Αυτό. Θα σου πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ήρεμη. Και να είχα σχέση με οποιονδήποτε, δεν θα σου το ‘λεγα. Δεν θέλω να απασχολήσω με τα προσωπικά μου. Έχει γίνει στο παρελθόν και δεν θέλω να ξαναγίνει».

Με τις φήμες να φουντώνουν έντονα λοιπόν, την Τρίτη 7/2 ήρθε και η αποκάλυψη τη Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από το Ποιος είναι πρωινιάτικα με την ίδια να επιβεβαιώνει, ως γειτόνισσα του Κώστα, πως είχε δει τα παιδιά να είναι αρκετά κοντά (δείτε εδώ το σχόλιο του μισθοφόρου στην Ιλένια, που λέει πολλά).

«Έχω αποκλειστικό. Ο πειρατής Αναγνωστόπουλος μένει πίσω από το σπίτι μου σε ένα στενό. Έχω γειτόνισσα, Μάτα Χάρι που μου επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς εδώ και μήνες. Βγάζουν τα σκυλιά πίσω εκεί στο πάρκο μαζί βόλτα. Μένει σπίτι του! Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Το επιβεβαιώνουμε απλά. Καλά να είναι τα παιδιά, χαρούμενα να είναι. Κάποια στιγμή θα βγουν και έξω μαζί, θα φανεί», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.