Ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Παπουτσάκη

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, τα τελευταία τρία χρόνια την απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική επιτυχία της ΕΡΤ, «Τα καλύτερα μας χρόνια». Ήταν μια πρωτότυπη νοσταλγική ιστορία με την εξέλιξη μιας πενταμελούς ελληνικής οικογένειας η οποία ξεκινούσε με την άφιξη της πρώτης τηλεόρασης στο σπίτι, δηλαδή το 1968, και παρακολουθούσε τα μέλη της να μεγαλώνουν, να εξελλίσσονται και να ωριμάζουν μέσα στο χρόνο.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, λοιπόν, σύμφωνα με το Τν 24 παραμένει στο κρατικό κανάλι της χώρας μας, αλλά μετακομίζει σε άλλη σειρά.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο Πάσχα μετά τον χωρισμό της από τον Πιλαφά - Πώς και πού πέρασε τις γιορτινές μέρες η Κατερίνα Παπουτσάκη

Η σειρά που θα κάνει η Κατερίνα Παπουτσάκη

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην σειρά «Ηλέκτρα», που βασίζεται στο ομώνυμο υπό έκδοση μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Μια σειρά που κατα πάσα πιθανότητα θα αντικαταστήσει την κωμική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Η υπόθεση έχει να κάνει με μια καταπιεσμένη γυναίκα τη δεκαετία του '70, η οποία κάνει την επανάστασή της και πρέπει να αντιμετωπίσει τα όσα θα έρθουν. Μια ιστορία, που θα αφηγείται η εγγονή της στην τωρινή εποχή.

Γιατί "λύγισε" η Κατερίνα Παπουτσάκη στον αέρα της ΕΡΤ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη το Σάββατο 19/11 βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Μαμά-δες" της ΕΡΤ και μίλησε αναλυτικά για την ζωή της, ξεκινώντας από τα παιδικά της χρόνια και την σχέση της με τους γονείς της, φτάνοντας μέχρι σήμερα, όπου πλέον είναι χωρισμένη μετά από 10χρόνια γάμου (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο), ωστόσο έχει δύο παιδιά που πάντα θα είναι η μεγαλύτερη αδυναμία της.

Μάλιστα, η ηθοποιός μίλησε και για την σχέση της με την παρουσιάστρια, Τζένη Θεωνά, με την οποία γνωρίστηκαν την περίοδο που η ίδια ήταν έγκυος στον γιο της.

«Ο πατέρας μου ήταν ανοιχτόμυαλος αλλά είχε πάντα μια υπερποστατευτικότητα. Εκεί στη ζόρικη – σκληρή φάση της εφηβείας μου, στα 16-17 ήταν μια φάση που επεξεργαζόμουν όλη αυτή την ιστορία και μου τα έσκαγε, ήταν η περίοδος του χωρισμού των γονιών μου, κάπως εκεί σαν να ξέσπασα, σαν να έκανα ένα μπαμ», αποκάλυψε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο πατέρας μου έκανε περιοδεία σε όλο το σχολείο. Με παρενοχλούσανε στην πρώτη Γυμνασίου στο σχολείο που ήταν απογευματινό και φοβόμουν να γυρίζω μόνη μου. Ήταν κάποια παιδιά που είχαν μείνει σε πάρα πολλές τάξεις και κάπως αισθανόμουν πολύ άβολα.

Τότε αυτό ενδεχομένως να σήκωνε και καταγγελία σε μια εποχή πιο τωρινή. Άλλαξα σχολείο και ο πατέρας μου εξομολογήθηκε ότι κάποια μεσημέρια με ακολουθούσε από πίσω στην διαδρομή με διακριτικό τρόπο».

Και η Τζένη Θεωνά επισήμανε: «Δεν γνωριζόμασταν, μόνο ένα βράδυ σε ένα μπαρ είχαμε πει ένα “γεια” και μου στέλνει φωτογραφία τον υπέρηχο και μου γράφει: “Άνθρωπο φτιάχνουμε” το θυμάμαι στα μάτια μου αυτό, ήταν φοβερό».

«Σκάσε, συγκινήθηκα τώρα», απάντησε η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεσπώντας σε δάκρυα συγκίνησης.