«Χρησιμοποιήθηκα, ο Στάθης μίλαγε με τους ανθρώπους της παραγωγής πριν καν...» - "Βόμβα" από την Ελευθερίου για Σχίζα & Παναγιώταρου

Ξεκαθαρίζει για την προσωπική της ζωή μετά την απιστία του Μάριου Πρίαμου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Χρησιμοποιήθηκα, ο Στάθης μίλαγε με τους ανθρώπους της παραγωγής πριν καν...» -

Η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, το πρωί της Δευτέρας 1/5, και αναφέρθηκε στο Survivor All Star, στα "λάθη" που συνέβησαν, στην σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο και στην προσωπική της ζωή.

Σχετικά με το τελευταίο κομμάτι, ο Τριαντάφυλλος το τελευταίο διάστημα βγαίνει στις κάμερες και διαλαλεί πως η τραγουδίστρια βρίσκεται σε νέα σχέση και πώς υπάρχει ένας νέος άντρας στη ζωή της πια και έχει ήδη ξεχάσει τον Ιωαννίδη, ωστόσο η ίδια άλλα λέει.

Η αποκάλυψη της Ελευθερίας Ελευθερίου για την προσωπική της ζωή μετά το Survivor All Star

«Τον Τριαντάφυλλο τον αγαπάω πάρα πολύ. Όχι, δεν έχω κάτι, δεν υπάρχει κάτι στη ζωή μου», είπε η ίδια αρχικά διαψεύδοντας τον τραγουδιστή και έπειτα δήλωσε για τον πρώην της: «Αποδέχομαι τα λάθη και δέχομαι και τη συγγνώμη ενός ανθρώπου. Υπάρχει μία γνωριμία πολλών χρόνων, δεν μπορείς να ακυρώνεις έναν άνθρωπο έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη». Όσον αφορά στην Καρολίνα, τόνισε απλά: «Δεν έχω να πω κάτι».

Για τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου οι οποίοι φαίνεται πως όντως χώρισαν, αφού η δεύτερη μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι τους, ανέφερε: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του παιδιού. Διογκώθηκε κάτι, χρησιμοποιήθηκα, εγώ όλα αυτά τα αφήνω πίσω. Από τη στιγμή που εγώ είμαι καθαρή με τη συνείδησή μου και δεν έβλαψα κάποιον».

Και μετά την προβολή του βίντεο ο Περικλής Κονδυλάτος, επισήμανε: «Ο Τριαντάφυλλος είναι το πρακτορείο Reuters τα ξέρει όλα για όλους», με την Μπέττυ Μαγγίρα να λέει για την προσωπική ζωή της τραγουδίστριας: «Ο Τριαντάφυλλος επιμένει, κάτι ξέρει», όμως η Μαρία Αντωνά την διέψευσε.

Στην κάμερα του Super Κατερίνα, λίγο αργότερα, μίλησε ξανά για το όλο ζήτημα με τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και εξήγησε:

«Ο Στάθης Σχίζας, καταρχήν, μίλαγε με τους ανθρώπους της παραγωγής και πριν καν εγώ του πω κάτι γνώριζα ότι θα φύγει από το παιχνίδι. Το είχε πει και ο Σπύρος αυτό. Γιατί είχε ξεκινήσει ένα μέτωπο απέναντι σε έμενα και τον Μάριο και τον Χανταμπάκη για το ότι είχαν φτιάξει οι σχέσεις μου, κατά κάποιον τρόπο, έπρεπε να φτιάξουν οι σχέσεις μου με τον Μάριο, για να μπορέσουμε να έχουμε μία ομαλή πορεία στο παιχνίδι και αυτό τον ενόχλησε τον Στάθη, για κάποιο λόγο τον οποίο εγώ δεν μπορώ να καταλάβω. Οπότε από εκεί ξεκίνησε όλο αυτό το θέμα. Αλλά ο Στάθης, δεν ήμουν εγώ, ξεκάθαρα, η αφορμή για να φύγει. Και βγαίνοντας από το παιχνίδι και βλέποντας τα επεισόδια, μπορώ να πω ότι ένιωσα μία απογοήτευση και νιώθω αδικημένη από την συγκεκριμένη στάση του, γιατί νιώθω ότι χρησιμοποιήθηκα.

Ο Στάθης ο ίδιος με έπιασε, γνώριζε την σχέση μου με την Αλεξάνδρα, γνώριζε και για τον Μάριο, που δεν ήξερα καν από που το γνώριζε, και περίμενε να ακούσει κάτι από εμένα. Πιάστηκα εξ' απροόπτου και του είπα "έχεις χαιρετίσματα". Ό,τι του έχω πει ισχύει, ότι περνούσα χρόνο με την σύντροφό του και ότι τον στηρίζει. Δεν έχω επικοινωνήσει αφού βγήκα από το παιχνίδι, αλλά δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι».