Μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι που έμενε με τον Σχίζα - Η κίνηση της Παναγιώταρου μετά την αποκάλυψη για τον χωρισμό τους

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star μετά το ψέμα που του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό) και επειδή η δεύτερη ανέφερε πως επρόκειτο για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες χωρισμού.

Οι δυο τους έχουν σταματήσει εδώ και καιρό να ανεβάζουν πολλές φωτογραφίες τους, όπως συνήθιζαν να κάνουν παλαιότερα, με την μοναδική φωτογραφία που δημοσίευσαν πρόσφατα να είναι από μία έξοδό τους, με τους δυο τους να προσπαθούν να δώσουν τέλος στις φήμες, όμως την Κυριακή 30/4 βγήκε στο φως μία νέα εξέλιξη για τον δεσμό τους που τα ανατρέπει όλα.

Μετακόμισε η Παναγιώταρου από το σπίτι που έμενε με τον Σχίζα

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, η ξανθιά influencer πήρε την απόφαση να μετακομίσει από το σπίτι στο οποίο έμενε με τον νικητή του Survivor 5 από το περασμένο φθινόπωρο και βρήκε δικό της σπίτι, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να υποθέτουν τα χειρότερα.

Μάζεψε, λοιπόν, τα πράγματά της και σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ αυτό συνέβη διότι χρειάζεται να πάρει ο καθένας τον χρόνο του, να αποστασιοποιηθούν και να σκεφτούν το μέλλον της σχέσης τους. Αυτό το οποίο φαίνεται πως είναι σίγουρο είναι το γεγονός πως πράγματι περνούν κρίση.

Διαβάστε επίσης: "Υπήρχε ρήξη πριν μπει στο Survivor" - Η αλήθεια για το χωρισμό Στάθη Σχίζα και Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για τον χωρισμό τους

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η επιχειρηματίας ρωτήθηκε για το Survivor All Star. Συγκεκριμένα, για τον Σπύρο Μαρτίκα με αφορμή την συμπεριφορά του απέναντι στην Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά και για τον φημολογούμενο χωρισμό του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όπως ειπώθηκε νωρίτερα στην εκπομπή, αναζωπύρωσε τα δημοσιεύματα περί χωρισμού. Ο Στάθης είχε προγραμματίσει να γυρίσει συνέντευξή την Δευτέρα 24/4 στο The 2night Show, ωστόσο τελευταία στιγμή το ακύρωσε και στο πλατό άρχισαν οι θεωρίες, οι οποίες αφορούσαν τον δεσμό του με την Αλεξάνδρα και το γεγονός πως λογικά αυτός θα είναι και ο λόγος που δεν θέλησε να μιλήσει και να εκτεθεί. Βέβαια, κανείς ούτε από την πλευρά των δημοσιογράφων, αλλά ούτε και από του ζευγαριού, δεν επιβεβαιώνει τίποτα.

«Γενικά είναι άσχημα πράγματα οι χωρισμοί. Βέβαια πολλές φορές είναι για καλύτερο γιατί όταν κλείνει ένας κύκλος, ένας άλλος ανοίγει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Σχετικά με το Survivor All Star και τον Σπύρο Μαρτίκα: «Όταν ξαναγίνει Survivor, θα ήθελα η παραγωγή να βάζει κάμερα σε σημεία που δεν ξέρουν οι παίκτες και νομίζουν ότι είναι off camera. Εκεί θα βλέπει ο κόσμος το πραγματικό Survivor γιατί όλοι λίγο πολύ είναι υποψιασμένοι μπροστά στην κάμερα και δείχνουν έναν άλλο εαυτό.

Αν με ρωτάς, πρέπει να πηγαίνεις διπλωματικά γιατί πηγαίνεις για να μαζέψεις λεφτά. Όσο περισσότερο κάθεσαι, τόσο περισσότερα λεφτά θα μαζεύεις. Αυτό με την Βρισηίδα Ανδριώτου είναι άσχημο γιατί δεν τσακώθηκα μαζί της. Εγώ βλέποντας μια Ελευθερία να κατηγορείται από τον Μαρτίκα με το επίθετο κλέφτρα, το θεώρησα πάρα πολύ σημαντικό.

Έβλεπα την Ελευθερία να κλαίει παρουσία κι άλλων και της είπα μην κλαις, ο άνθρωπος είναι αδίστακτος κι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει, από την άποψη ότι δεν διστάζει να αλλάζει και να "δίνει" τους φίλους του, τις παρέες για να μένει μία εβδομάδα παραπάνω και να παίρνει το "κασέρι"», είπε.