Χρυσούλα Διαβάτη για υπόθεση Γεωργούλη: «Αυτό τώρα πάλι που όλοι μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιους τους βίασε; Με το ζόρι δε μπορεί να σε βάλει κανένας»

«Τι θα πει κακοποιητική, αγάπη μου, συμπεριφορά; Σας παρακαλώ τώρα! Τι αποδείξεις έχουν; Ότι τις έβρισε; Ότι τους έδωσε καμιά καρπαζιά; Άμα δεν έκαναν τη δουλειά τους;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χρυσούλα Διαβάτη για υπόθεση Γεωργούλη: «Αυτό τώρα πάλι που όλοι μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιους τους βίασε; Με το ζόρι δε μπορεί να σε βάλει κανένας»

Μετά τις εκπλήξεις στο πλατό του Super Κατερίνα για τα γενέθλια της Κατερίνας Καινούργιου, συνεχίστηκε η κανονική ροή του προγράμματος και το κλίμα έγινε πιο αυστηρό και σοβαρό. Κι αυτό γιατί παραχώρησε στην εκπομπή μία συνέντευξη η Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία απάντησε για την υπόθεση βιασμού και κακοποίησης κατά του Αλέξη Γεωργούλη, αλλά και εκείνη που εκκρεμεί για τον Γιώργο Κιμούλη.

Η ηθοποιός ανέφερε πως δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο γίνονται τέτοιου είδους αποκαλύψεις μετά από τόσα χρόνια, ενώ εξήγησε πως δεν θεωρεί κακό το να έχει κανείς άσχημη συμπεριφορά απέναντι σε εργαζομένους του όταν εκείνοι του "χαλάνε" τη δουλειά.

"Κόλαφος" η Χρυσούλα Διαβάτη για τις υποθέσεις Γεωργούλη & Κιμούλη

«Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν εκεί καλώς ή κακώς. Για όλα είναι υπεύθυνος ο ελληνικός λαός που ψηφίζει τον κάθε άνθρωπο. Δεν μπορώ να ξέρω εγώ τι έκανε. Στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο και αρχίζουμε και τον καρφώνουμε. Πού ξέρουμε; Ήμασταν εκεί; Μετά από κάποια χρόνια το θυμόμαστε... Αυτό τώρα πάλι που όλοι και όλες θυμούνται μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιους τους βίασε ή τις βίασε. Αυτό δεν το έχω καταλάβει. Με το ζόρι δε μπορεί να σε βάλει κανένας. Εκτός αν σε πιάσει σε μια ερημιά, σε δέσει, σου ρίξει κανένα σπρέι, σε κοιμίσει, σε βιάσει. Κι εσύ τι κάνεις τότε; Αν έχεις αυτή την κακοτυχία, πας στην αστυνομία αμέσως, την ίδια στιγμή, το δηλώνεις, σε κοιτάζει ένας γιατρός και εκείνη την ώρα γίνεται αυτό που είναι να γίνει. Τώρα μετά από 30 χρόνια, δεν ξέρω πόσα λέει ο καθένας, αυτό είναι για μένα ένας γρίφος. Δεν παίρνω θέση. Είναι ένα ερωτηματικό, το οποίο δεν με απασχόλησε», είπε η ηθοποιός για την υπόθεση Γεωργούλη συγκεκριμένα.

Ενώ για τις καταγγελίες κακοποιητικής συμπεριφοράς κατά του Γιώργου Κιμούλη, επισήμανε: «Τι θα πει κακοποιητική, αγάπη μου, συμπεριφορά; Σας παρακαλώ τώρα! Τι αποδείξεις έχουν; Ότι τις έβρισε; Ότι τους έδωσε καμιά καρπαζιά; Άμα δεν έκαναν τη δουλειά τους; Γιατί ο άλλος βασίζει τη δουλειά του επάνω σε κάποιον. Δε μπορεί να είναι σούργελο, να του χαλάει τη δουλειά, είναι σοβαρά τα θέματα αυτά. Κι εμένα μου είπαν "πήγαινε να πλύνεις τα πιάτα σου, δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά". Εγώ όμως πίστευα στον εαυτό μου και έλεγα "εγώ θα αγωνιστώ και να με σεβαστείτε". Και με σεβάστηκαν».

Και κατέληξε: «Θέλω να έχω πάντα αξιοπρέπεια, θέλω να με θυμούνται με τον καλύτερο τρόπο και δεν θέλω να φύγω όταν θα σέρνομαι. Μου έχουν γίνει προτάσεις, αλλά δεν θέλω».

Μετά την προβολή, λοιπόν, των δηλώσεών της, η παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει την δική της γνώμη: «Με όλο τον σεβασμό στην Χρυσούλα Διαβάτη και στην πορεία της, θεωρώ άστοχες τις δηλώσεις και προκλητικές. Δεν μπορείς να λες τώρα για μία γυναίκα ότι θα σε βιάσει μόνο αν είσαι στην ερημία. Υπάρχουν βιασμοί και μέσα στον γάμο και μέσα τη σχέση. Εγώ στεναχωρήθηκα με αυτά που άκουσα. "Αν σου δώσει και καμιά καρπαζιά και τι έγινε;" Είναι δυνατόν να ειπωθεί κάτι τέτοιο;».

Διαβάστε επίσης: «Δεν μπορεί η κυρία Διαβάτη να μη γνωρίζει την κυρία Δούκα»