Δέσποινα Μοιραράκη: Τα πρώτα γενέθλια μετά το θάνατο του συζύγου της - Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε

«Η ζωή όμως συνεχίζεται...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO
Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO

Τα πρώτα γενέθλια μετά την απώλεια του συζύγου της γιόρτασε η Δέσποινα Μοιραράκη. Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια της εκπομπής Cash or Trash, πέρασε την ημέρα μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα στον κήπο του σπιτιού της. Μάλιστα, έσβησε και δυο τούρτες με τα κεράκια πάνω σε αυτές να γράφουν 43.

Μπορεί ο θάνατος του άντρα της να την έχει "σημαδέψει" και μέχρι σήμερα να "λυγίζει" μιλώντας για το πόσο της λείπει και την στεναχωρεί το γεγονός πως δεν είναι κοντά της, ωστόσο προσπαθεί να προχωρήσει μπροστά.

Η ανάρτηση από τα γενέθλια της Δέσποινας Μοιραράκη

Αυτό το μήνυμα πέρασε και με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Διαφορετικά γενέθλια φέτος... Η ζωή όμως συνεχίζεται....», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Τι λέτε καλέ; Μα είστε παντρεμένος άνθρωπος» - Ο άνδρας που φλέρταρε την Δέσποινα Μοιραράκη στον αέρα του Cash or Trash

Οι δύσκολες στιγμές στα γυρίσματα της εκπομπής

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε η Δέσποινα Μοιραράκη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Cash or Trash, μίλησε τόσο για το τηλεοπτικό της μέλλον όσο και για το θάνατο του συζύγου της που την "τσάκισε" ψυχολογικά.

Ο άντρα της έδινε μεγάλο χρονικό διάστημα "μάχη" με τον καρκίνο, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή πριν περίπου ενάμιση χρόνο. Τραγική φιγούρα η επιχειρηματίας η οποία μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να ξεπεράσει το χαμό του.

Όπως ανέφερε σχετικά με το Cash or Trash, θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο MEGA, αφού σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

«Η εκπομπή ήρθε σε μια περίοδο που το είχα μεγάλη ανάγκη. Έπρεπε να φορέσω τη μάσκα του γέλιου. Έκανα την ηθοποιό όσο καλυτέρα μπορούσα. Τα πιο δύσκολα γυρίσματα ήταν δέκα μέρες πριν φύγει ο άντρας μου από τη ζωή. Εκεί σταματήσαμε. Μία μέρα είχε έρθει ένας κύριος από το πολεμικό ναυτικό και όταν μου είπε πως γνώριζε το σύζυγο μου λύγισα», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δείτε επίσης: Το περιστατικό που την εξαγρίωσε στο τρίμηνο μνημόσυνο του Γιάννη Κοντούλη

«Η πιο δύσκολη στιγμή είναι όταν πηγαίνω στο σπίτι και βιώνω την πραγματικότητα. Μου λείπει ο άντρας μου από το σπίτι, να με υποδεχθεί. Τώρα συνειδητοποιώ τη σκληρή πραγματικότητα, ενάμισι χρόνο ήμουν στο νοσοκομείο και στους γιατρούς. Στα πρώτα γυρίσματα του Cash or trash κάνεις δεν ήξερε πως από μέρα σε μέρα περίμενα να φύγει ο άντρας μου», είπε συγκινημένη.