Έσερνε τον χορό σε παραδοσιακό γλέντι - Στην Αντίπαρο μόνος και σε τρελό κέφι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Απίστευτο βίντεο!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Έσερνε τον χορό σε παραδοσιακό γλέντι - Στην Αντίπαρο μόνος και σε τρελό κέφι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Η αλήθεια είναι πως από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 28/4 είχε ξεκινήσει η έξοδος των ταξιδιωτών για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς και μεταξύ αυτών υπήρχαν πολλά διάσημα πρόσωπα! Μπορεί ο σεφ Άκης Πετρετζίκης να ταξίδεψε μέχρι την Λέσβο για τα γυρίσματα της εκπομπής του, Akis Food Tour (δείτε εδώ φωτογραφίες) αλλά ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να αφήσει για λίγο την γυναίκα και το παιδί του και να πιάσει τον Μάη στην Αντίπαρο, σε ένα φεστιβάλ γαστρονομικού ενδιαφέροντος!

Πολλοί ήταν, φυσικά, εκείνοι που σήκωσαν το κινητό τους και τον απαθανάτισαν την ώρα που έσερνε τον χορό σε ένα παραδοσιακό γλέντι του νησιού! Το βίντεο προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 2/5 στην εκπομπή Happy Day και μπορείτε να το δείτε κι εσείς παρακάτω:

Σε τρελό κέφι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Δείτε για πρώτη φορά το προσωπάκι του γιου του

Ο αγαπημένος σεφ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με το παιδί στα social media, ωστόσο μέχρι πρόσφατα είχε επιλέξει να μη μας δείχνει το πρόσωπο του, τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου!

Το Σάββατο 8/4 όμως ο Κουτσόπουλος έκανε την ανατροπή, αφού για πρώτη φορά δημοσίευσε φωτογραφία στο instagram, με εκείνον και το γιο του, στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα το πρόσωπό του να χαμογελάει στην αγκαλιά του πατέρα του (δείτε εδώ το όνομά, που θα του δώσουν).