«Τον παρακολουθούσε η...» - Συνταρακτική αποκάλυψη για την εν ψυχρώ δολοφονία Καραϊβάζ

«Υπάρχουν 10.000 συνομιλίες, που έχουν εξαφανιστεί»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τον παρακολουθούσε η...» - Συνταρακτική αποκάλυψη για την εν ψυχρώ δολοφονία Καραϊβάζ

Η υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο μέσα από την εν ψυχρώ δολοφονία του αστυνομικού ρεπόρτερ, που έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2021 έξω από το σπίτι, που έμενε στον Άλιμο.

Η οικογένειά του εκλιπόντος προσπαθεί να λάμψει η αλήθεια μέσα από τη βοήθεια νομικών με τη Ροή Παυλέα να είναι η γυναίκα, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της αδερφής και της μητέρας του Καραϊβάζ (δείτε εδώ την σπαρακτική έκκληση της μητέρας του).

Οι νέες δηλώσεις της νομικού την Τρίτη 2/5 στην εκπομπή Μega Ενημέρωση συγκλονίζουν σχετικά με τα ευρήματα και τα στοιχεία, που διαρκώς προκύπτουν για την υπόθεση.

Η δηλώσεις της δικηγόρου που έχει αναλάβει την υπόθεση Καραϊβάζ

«Τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ. Όπως γνωρίζουμε και πρόσφατα έγινε θέμα, οι παρακολουθήσεις χρειάζονται ένα νομικό πλαίσιο. Η παρακολούθηση γίνεται για κάποιους μήνες. Υπάρχουν 10.000 συνομιλίες του Γιώργου, που έχουν εξαφανιστεί», είπε μεταξύ άλλων η Ροή Παυλέα.

Κατέρρευσε στην κάμερα του ALPHA η χήρα του Καραϊβάζ

H χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, παραχώρησε συνέντευξη στη εκπομπή Super Κατερίνα, περιγράφοντας πως έμαθε την δολοφονία του συζύγου της, αλλά και τις αντίκρισε στο σημείο που τον σκότωσα, λίγα λεπτά μετά τους πυροβολισμούς.

«Ήμασταν εδώ μαζί με τον Δημήτρη και περιμέναμε τον μπαμπά του, είχαμε μιλήσει ξεκινώντας από το κανάλι. Χτύπησε το κινητό μου και ήταν η ένοικος του δεύτερου. Μου λέει: είδες τι γίνεται στη γειτονιά; Της λέω όχι τι γίνεται. Μου λέει σειρήνες, περιπολικά, ασθενοφόρα, μιλάνε για συμπλοκή ακόμα και για νεκρούς. Εγώ μου λέει βγάζω φωτογραφίες αποκλειστικές, δουλεύω για τον άντρα σου

Εκείνη την ώρα χτυπάει δεύτερη γραμμή, ήταν ο Γιώργος Καλλιακμάνης. Μου λέει: Στάθα παιδί μου, είστε καλά; Ο Γιώργος είναι καλά; Εκεί καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά. Τρέχω, τον βλέπω κάτω αιμόφυρτο. Για κάποια δευτερόλεπτα αναρωτιόμουν και έλεγα στους αστυνομικούς γιατί δεν τον παίρνει το ασθενοφόρο; Το ασθενοφόρο ήταν με ανοιχτές τις πόρτες. Μετά συνειδητοποίησα ότι δεν τον παίρνει, γιατί ο Γιώργος δεν υπήρχε πλέον στη ζωή

Υπήρχε μία λίμνη αίματος η οποία έτρεχε προς το σπίτι μας, εκεί είναι κατηφοριά. Δυστυχώς. Γυρνώντας το κεφάλι είδα και τον γιο μας να μου λέει: πες μου ότι δεν είναι ο μπαμπάς. Του λέω: δυστυχώς, Δημήτρη, είναι ο μπαμπάς τον σκότωσαν, μείναμε οι δυο μας», περιέγραψε η σύζυγός του.

«Δεν ξεπερνιέται. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να χάνεις τον μπαμπά σου. Είναι η δύναμη, ο βράχος, το βουνό. Είναι πολύ δύσκολο και για εμένα που είχα ένα σύντροφο πολύ καλό, πολύ ευγενικό, στοργικό, δοτικό. Είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσω», είπε στη συνέχεια βαθιά συγκινημένη.

«Αν ήταν σήμερα εδώ ο Γιώργος θα του έλεγα ότι τον αγαπάω. Θα ήθελα να συνεχίσει σε μάκρος χρόνου. Δεν φανταζόμουν τη ζωή μου χωρίς τον Γιώργο. Όπως κι αυτός πολλές φορές έλεγε: δεν διανοούμαι να ξυπνήσω ένα πρωί και να μην είσαι δίπλα μου. Δυστυχώς εγώ καλούμε να ξυπνάω κάθε πρωί και να μην είναι δίπλα μου», ανέφερε με "τσακισμένη" φωνή.

«Δεν θα έλεγα τίποτα στους δολοφόνους, δεν θέλω να τους δω. Είναι πολύ δύσκολο. Θα προτιμούσαν να μην τους δω ποτέ. Τους συγχωρώ», είπε λίγο πριν το κλείσιμο ξεσπώντας σε κλάματα.