«Νομίζω πως...» - Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού 

Θα την δούμε σύντομα ξανά μανούλα;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Julia Nova
Instagram / Julia Nova

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Τζούλια Νόβα, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητά της. Η ίδια, αυτή τη φορά, λοιπόν, πραγματοποίησε ένα Q&A μέσα από το Instagram της.

Η όμορφη παρουσιάστρια βρήκε λίγο χρόνο και θέλησε να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις και απορίες των ακολούθων της για αυτό και προχώρησε σε διάφορες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Μάλιστα, μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η Τζούλια Νόβα ήταν: «Σκέφτεσαι να κάνεις κι άλλο μωράκι σύντομα;».

Η ίδια λοιπόν απάντησε: «Νομίζω πως όχι ακόμα. Είναι πολύ νωρίς για δεύτερο» -δείτε εδώ στο μεταξύ πόσο έχει μεγαλώσει η κορούλα της!

Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού 

Η αποκάλυψή της για την μητρότητα

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 10/3 η Τζούλια Νόβα, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη της και πόσο έχει αλλάξει η ζωή της ενώ αποκάλυψε αν δέχτηκε κάποια τηλεοπτική πρόταση.

Να υπενθυμίσουμε πως η όμορφη παρουσιάστρια πριν περίπου έναν χρόνο έγινε μαμά για πρώτη φορά και η κορούλα της είναι η πιο μεγάλη αδυναμία της αλλά φυσικά και η απόλυτη προτεραιότητά της. Μάλιστα, η μικρή Δάειρα πλέον έχει ξεκινήσει και κάνει τα πρώτα της βήματα -δείτε εδώ το βίντεο.

Η Τζούλια Νόβα λοιπόν είπε στην εκπομπή:

«Έχει αλλάξει τελείως η ζωή μου. Δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου. Είναι 14 μηνών και τη θηλάζω ακόμα. Δεν ξέρω πώς θα το κόψω. Είναι πολύ γλυκό συναίσθημα γι αυτό δεν μπορώ να το κόψω», είπε η Τζούλια Νόβα.

Για το J2US: «Προς το παρόν δεν είχα άλλη πρόταση εκτός από το Just. Δεν περίμενα να φύγουμε. Προφανώς κάτι δεν άρεσε ή ο κόσμος να μην πίστευε ότι θα φεύγαμε γι αυτό και δεν ψήφισε. Και έξω που με πιάνει ο κόσμος βλέπω ότι σχεδόν σε όλους αρέσαμε πολύ. Κάτι αρνητικό δεν έχω ακούσει».

Για το αν θα ήθελε να αναλάβει κάποια εκπομπή, η Τζούλια Νόβα απάντησε ότι θα της άρεσε να βρίσκεται σε ένα πάνελ εκπομπής, όπως αυτό για παράδειγμα της «Super Κατερίνα».