«Το σιχτίρισα! Μου χάλασε το στομάχι και...» - Ο λόγος που η Σοφία Αλιμπέρτη απομονώθηκε στο σπίτι της στην Πάρο

«Ευχαριστώ τον Γιάννη Πάριο, που εκτός από τον παιδιά μου μού χάρισε μια υπέροχη πατρίδα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το σιχτίρισα! Μου χάλασε το στομάχι και...» - Ο λόγος που η Σοφία Αλιμπέρτη απομονώθηκε στο σπίτι της στην Πάρο

Η Σοφία Αλιμπέρτη επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από 14 χρόνια εκτός και απομονωμένη στο σπίτι της στην Πάρο, όπου ασχολείται με τις επιχειρήσεις. Στο νησί, διαθέτει το δικό της καφέ, ενώ ο γιος της έχει ξενοδοχειακή μονάδα (δείτε φωτογραφίες).

Έχοντας λοιπόν επιστρέψει με την εκπομπή "Ζήσε Αλλιώς" - δείτε πως τα πάει σε τηλεθέαση - παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή The 2night show στον ΑΝΤ1.

Η Σοφία Αλιμπέρτη, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, το λόγο που πήρε την απόφαση να σταματήσει την τηλεόραση και να μετακομίσει μόνιμα στην Πάρο, όπου για πολλά χρόνια ήταν απομονωμένη.

Ο λόγος που η Αλιμπέρτη παράτησε την τηλεόραση

«Η απόφαση αυτή υπήρχε για 2-3 χρόνια στο μυαλό που με βασάνιζε. Δούλευα από 12 χρονών. Κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου. Ο καθένας μπορούσε με μεγάλη ευκολία να βγει να μιλήσει για εσένα να πει ότι θέλει. Εγώ όμως έχω αλλάξει. Αυτό έχει σημασία. Από ένα σημείο και μετά με κούρασε. Το σιχτίρισα. Μου χάλασε το στομάχι και την διάθεση κι είπα ότι δεν υπάρχει λόγος, ας φύγω τώρα.

Στην Αθήνα δεν προσαρμόστηκα ποτέ, ήθελα να φτάσει η μέρα που δεν θα ζω σε αυτήν την πόλη. Ευχαριστώ τον Γιάννη Πάριο, που εκτός από τον παιδιά μου μού χάρισε μια υπέροχη πατρίδα κι η Πάρος ήταν πάντα το σημείο αναφοράς μου. Και είπα φεύγω! Πήγα στην Πάρο, ο πρώτος χρόνος οκ, ο δεύτερος καλά, στον τρίτο είπα ότι κάτι πρέπει να κάνω γιατί αρχίζω και βαριέμαι. Μετά άρχισα λίγο να γαργαλιέμαι και έμπλεξα με τα μαγαζιά», εξομολογήθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Το υπέροχο σπίτι της στην Πάρο

Το σπίτι της στην Πάρο με θέα το Αιγαίο πέλαγος, είναι πραγματικά υπέροχο, με την Αλιμπέρτη να μη μας το εμφανίζει συχνά, αλλά όταν το κάνει να δείχνει, ότι είναι αρκετά επιβλητικό και καθένας θα επιθυμούσε να το έχει στην κατοχή του, για μια ήρεμη ζωή.

Σοφία Αλιμπέρτη ΠάροςΣοφία Αλιμπέρτη σπίτι