«Η γυναίκα μου έφαγε γιαούρτι κι εσείς εδώ πέρα "πουλάτε"!» - Πυρ και μανία ο Θάνος Πλεύρης φώναζε στον Ηλιόπουλο

Χαμός στον αέρα του ATTICA TV

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η γυναίκα μου έφαγε γιαούρτι κι εσείς εδώ πέρα

Πριν από λίγες ημέρες, ο Θάνος Πλεύρης δέχθηκε επίθεση την ώρα που βρισκόταν στους δρόμους της Αθήνας με την σύζυγό του και τα παιδιά τους, με τον ίδιο να τραυματίζεται στο μάτι. Την Τετάρτη 3/5, λοιπόν, ο ίδιος βρέθηκε στο ATTICA TV για να μιλήσει γι' αυτό, ωστόσο στο πλατό βρέθηκε και ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Μόλις, λοιπόν, ο πρώτος ξεκίνησε να μιλάει για το όλο ζήτημα, ανέβηκαν οι τόνοι και οι δύο άντρες κατέληξαν να τσακώνονται και να φωνάζουν, με τον βουλευτή να γίνεται έξαλλος για το γεγονός πως θύματα έπεσαν τα παιδιά του και η σύζυγός του χωρίς να φταίνε (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση μετά το συμβάν).

Πυρ και μανία ο Θάνος Πλεύρης με τον Νάσο Ηλιόπουλο

«Ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή, μη μπούμε σε σκιές και καθυστερήσεις, από την πρώτη στιγμή, 4 χρόνια περιμένουμε η Νέα Δημοκρατία να καταδικάσει επιθέσεις απέναντι σε στελέχη μας από τη συμφωνία των Πρεσπών. Ας το κλείσουμε εδώ», είπε αρχικά ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Και ο Θάνος Πλεύρης απάντησε: «Εγώ πάντως καταδίκη δεν είδα στο πρόσωπό μου και το tweet του κύριου Παπαδημούλη ήταν κάτι που με εξόργισε. Και θα πω κάτι για τον κύριο Ηλιόπουλο που είναι εδώ. Όταν ήταν εκπρόσωπος τύπου και ήρθαν σπίτι μου έξω κόσμος, είχε βγάλει μία ξεκάθαρη ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση καταδίκης, καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ γενικώς και αορίστως τις επιθέσεις, για αυτή που αφορά εμένα δεν έχει κάνει κάτι. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδίκασε την επίθεση σε βάρος μου, έβγαλε μετά από 24 ώρες ανακοίνωση».

«Όταν δικοί σας άνθρωποι επιτέθηκαν σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών, εσείς χαζογελάγατε», συνέχισε ο Νάσος Ηλιόπουλος με τον Υπουργό Υγείας να του απαντά: «Είχα τα παιδιά μου εκεί, ποτέ δεν χαζογέλασα».

«Λίγο προσεκτικός να είστε», πρόσθεσε ο "αντίπαλός" του και ο ίδιος ξέσπασε: «Τα “ λίγο προσεκτικός” όταν ο γιος μου και η κόρη μου έφαγαν γιαούρτια, κρατήστε τα για τον εαυτό σας, γιατί αυτό το βίωσα εγώ και είδα τα παιδιά μου να γιαουρτώνονται και βλέπω τον Παπαδημούλη να βγάζει tweet και να λέει ότι κάνετε τον θύτη, θύμα, αυτό τον ενόχλησε σε όλη την υπόθεση;».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος τόνισε τότε: Έχετε 4 χρόνια αφωνία. Στέλνανε σφαίρες άνθρωποι σε υπουργούς κι εσείς είχατε αφωνία, σας παρακαλώ τώρα. Από το να σχολιάζουμε βλακείες από το twitter θα μου σχολιάσετε ότι υπερπασπιστήκατε ανθρώπους που ήταν αγκαλιά με χρυσαυγίτες κύριε Πλεύρη. Γιατί αυτοί είστε! Ωραίο το θεατράκι σας», με τον Θάνο Πλεύρη να απαντά: «Θεατράκι; Τα παιδιά μου έφαγαν γιαούρτια. Να έχετε λίγο συστολή! Η γυναίκα μου έφαγε γιαούρτι κι εσείς εδώ πέρα "πουλάτε"! Καταδικάζετε ότι γιαουρτώθηκαν τα παιδιά μου; Δεν σας κάνω πλάκα! Αυτούς στηρίζετε, μια ζωή με αυτούς είστε».

Στη συνέχεια ο Νάσος Ηλιόπουλος δήλωσε: «Καταλαβαίνω ότι έχετε πρόβλημα στην Α΄Αθηνών, αλλά δεν είναι δικό μου θέμα» και ίδιος οργισμένος συμπλήρωσε: «Έχεις εκλεγεί ποτέ; Έχεις εκλεγεί πουθενά; Σχολιάζεις εμένα που έχω εκλεγεί βουλευτής. Εσύ που εκλέχτηκες; Διορισμένος εκπρόσωπος Τύπου ήσουν και κατέβηκες για δήμαρχος και σε συνέτριψε ο Κώστας Μπακογιάννης. Αυτή είναι η πολιτική σου, μη μπερδευόμαστε. Όταν εκλεγείς κάπου, να έρθεις να μου μιλήσεις».

Ο Νάσος Ηλιούπουλος έσπευσε να απαντήσει έπειτα: «Τουλάχιστον σχέσεις με την άκρα δεξιά δεν είχα ποτέ. Το καταδίκασα από την πρώτη στιγμή και πήγες να κάνεις παιχνίδι, είσαι αστείος», με τον Θάνο Πλεύρη να κλείνει το θέμα λέγοντας: «Εγώ δεν χρειάζεται να πω αστείο, αρκεί να σας αφήνω να μιλάτε».