Μαυρικίου για Κιμούλη: «Μακάρι να κερδίσει και τις αγωγές, ζητώ συγγνώμη από τις γλυκύτατες καταγγέλλουσες, αλλά...»

«Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το "είδωλό" μου έχει αυτά τα κτηνώδη χαρακτηριστικά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαυρικίου για Κιμούλη: «Μακάρι να κερδίσει και τις αγωγές,  ζητώ συγγνώμη από τις γλυκύτατες καταγγέλλουσες, αλλά...»

Ο Γιώργος Κιμούλης πριν από λίγες ημέρες πέρασε ξανά το κατώφλι του δικαστηρίου, καθώς πραγματοποιήθηκε άλλη μία δική για την υπόθεση κακοποίησης που εκκρεμεί εναντίον του και έκτοτε το όνομά του έχει βρεθεί στο προσκήνιο με πολλούς ανθρώπους που τον έχουν γνωρίσει ή έχουν συνεργαστεί μαζί του να εκφέρουν την άποψή τους για τις κατηγορίες που έχει δεχθεί και για τις οποίες ζητά αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, λοιπόν, είναι ένα από τα πρόσωπα που μέσα από την κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στην περίπτωσή του, με τον ίδιο να δηλώνει πως τον στηρίζει και πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτός ο άνθρωπος έχει καμία σχέση με τον "κτηνώδη" χαρακτήρα που περιγράφουν η Ζέτα Δούκα, ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού μέσα από τις καταγγελίες τους.

Διαβάστε επίσης: Η φωτογραφία που έδειξαν στο δικαστήριο ο Κιμούλης και ο δικηγόρος του για να αχρηστεύσουν τους ισχυρισμούς της Δούκα

Η απάντηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την υπόθεση Κιμούλη

«Δεν έχει καμία σχέση αυτό που είδα εγώ με τα μάτια μου, ένας γλυκύτατος άνθρωπος, με συμβουλές, με αγάπη, αγκαλιές, εκτίμηση απ’ όλο τον θίασο. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι όλα αυτά που βλέπω και ακούω είναι πράγματα τραβηγμένα. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που έχει αυτή τη συμπεριφορά θα τον είχε “ξεράσει”, να μου επιτραπεί η λέξη, πολύ νωρίτερα ο χώρος. Ο Γιώργος Κιμούλης χαίρει άκρας εκτίμησης στο θεατρικό παρασκήνιο και προσκήνιο και των ηθοποιών και του κόσμου και αυτό αποδεικνύεται από τα απανωτά sold out που έκανε φέτος.

Ανυπομονώ να τελειώσει αυτή η υπόθεση. Μακάρι να κερδίσει και τις αγωγές, αλήθεια το λέω και ζητώ συγγνώμη από τις γλυκύτατες καταγγέλλουσες, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό για τον Γιώργο Κιμούλη και προβλέπω ότι σύντομα θα εκπλαγούμε. Όλοι είμαστε με το metoo, αλλά μέχρι το σημείο που δεν γίνονται παρανοήσεις και πρέπει να επεμβαίνει το δικαστήριο να τοποθετεί τα πράγματα στη θέση τους. Δεν δικαιούται να αποζημιωθεί ένας άνθρωπος που ήταν στην Επίδαυρο κάθε χρόνο, στα Εθνικά Θέατρα;

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το "είδωλό" μου έχει αυτά τα κτηνώδη, να μου επιτραπεί η λέξη, χαρακτηριστικά, να κλωτσοκοπάει και να γρονθοκοπάει και να βρίζει και να χτυπιέται. Να φωνάξουμε, να θυμώσουμε, να πετάξουμε ένα τραπέζι, κι εγώ το έχω κάνει, αλλά δεν είναι βία αυτό το πράγμα. Κάπου κάποιες έννοιες τις συγχέουμε, όπως και το bullying.

Επειδή έτυχε και έβλεπα τηλεόραση εκείνο το πρωί που ήταν η Ζέτα Δούκα στην Δανάη την Μπάρκα η πρώτη μου αίσθηση ήταν "Πω, τι είπε;". Πριν καν τον γνωρίσω αισθάνθηκα ότι κάτι συμβαίνει εδώ πέρα, δεν πάει καλά. Βέβαια, δεν είμαι αρμόδιος να το κρίνω, ήταν το ένστικτό μου», είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Διαβάστε επίσης: Χρυσούλα Διαβάτη για υπόθεση Κιμούλη: «Τι θα πει κακοποιητική, αγάπη μου, συμπεριφορά; Σας παρακαλώ τώρα! Κι εμένα μου είπαν "πήγαινε να πλύνεις τα πιάτα σου"»