«Για ένα πράγμα θα πω...» - Η πρώτη ανάρτηση του Στέφανου Χίλα μετά την αποχώρηση του από το MasterChef

Η φωτογραφία και το κείμενο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Για ένα πράγμα θα πω...» - Η πρώτη ανάρτηση του Στέφανου Χίλα μετά την αποχώρηση του από το MasterChef

Οι τρεις παίκτες του MasterChef που δεν ικανοποίησαν τους κριτές, ήταν ο Θεόδωρος Γαλάνης, η Μαρία Λαζαρίδου και ο Στέφανος Χίλας, οι οποίοι έπρεπε να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Μετά από δοκιμασία ωστόσο, ο πρώτος κατάφερε να γυρίσει στο σπίτι σώος.

Οι τρεις κριτές, λίγο αργότερα, υποδέχθηκαν στην κουζίνα τον chef Προκόπη Κουρή, ο οποίος είχε ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο πιάτο αντιγραφής, με βασικό πρωταγωνιστή το μπαρμπούνι, το οποίο έπρεπε και να ετοιμάσουν με την σειρά τους η Μαρία και ο Στέφανος.

Οι κριτές βαθμολόγησαν κι αξιολόγησαν το πιάτο των δύο παικτών κι αποφάσισαν πως ο Στέφανος είχε την χειρότερη επίδοση και πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι, ο οποίος μάλιστα φανερά απογοητευμένος, αντέδρασε έντονα με τα σχόλια που έκανε.

Η πρώτη ανάρτηση του Χίλα μετά την αποχώρηση του από το MasterChef

Μετά την προβολή του επεισοδίου, όπου παρακολουθήσαμε την αποχώρηση του Στέφανου Χίλα, ο ίδιος πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

«Για ένα πράγμα θα πω ενα τεράστιο ευχαριστώ στο @masterchefgr και είναι αυτό που κατάφερε και μας έκανε να ζήσουμε με τις μανούλες μας ούτε στο πιο τρελό μου όνειρο δεν φανταζόμουν ότι θα βρεθώ στο Masterchef με την Μανουλα μου ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καλή συνέχεια», έγραψε χαρακτηριστικά αναρτώντας φωτογραφία με την μητέρα του από την δοκιμασία που έκαναν μαζί.

Τα δύσκολα χρόνια των γονιών του

Πριν μερικά επεισόδια, ο Στέφανος διάβασε το γράμμα της μαμάς του και συγκινήθηκε πάρα πολύ. Σύμφωνα με τον ίδιο οι γονείς του είναι τόσο άξιοι σεβασμού και αγάπης, καθώς γεννήθηκε με στραβά πόδια και αποφάσισαν πως έπρεπε να αφήσουν τα πάντα στην άκρη και να τον φροντίσουν.

Διαβάστε επίσης: Masterchef 7: «Ήμουν ο χοντρός της παρέας, με έβριζαν» - Συγκλονίζει ο Χίλας με το bullying που έχει υποστεί

«Μου έσκασαν όλες οι αναμνήσεις, οι μάνα μου, όλη αυτήν την αγάπη που έχω πάρει. Ότι ό,τι έχουν κάνει στη ζωή τους το έχουν κάνει για μένα. Παράτησαν τη δική τους ζωή γιατί γεννήθηκα εγώ με στραβά πόδια τότε. Είναι μια τεράστια ιστορία», είπε ο Στέφανος Χίλας.