«Να μου έλεγες για καμιά κουκλάρα, να πω λογικό, θόλωσε το παιδί! Μιλάμε για μια ασήμαντη» - "Κόλαφος" η Τιτίκα Στασινοπούλου για την υπόθεση Γεωργούλη

«Δηλαδή ό,τι θυμούνται χαίρονται;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Να μου έλεγες για καμιά κουκλάρα, να πω λογικό, θόλωσε το παιδί! Μιλάμε για μια ασήμαντη» -

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, παραχώρησε την Τετάρτη 3/5 η Τιτίκα Στασινοπούλου, η οποία σχολίασε τα προγράμματα και τα πρόσωπα της τηλεόρασης, ενώ αναφέρθηκε και στα πιο επίκαιρα γεγονότα που συνδέονται με τον χώρο της υποκριτικής, όπως είναι η καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γωεργούλη.

Η ηθοποιός, λοιπόν, εξήγησε πως της φαίνεται περίεργο το γεγονός πως η υπόθεση αυτή βγήκε στο φως της δημοσιότητας αυτό το χρονικό διάστημα και δεν της φαίνεται καθόλου τυχαίο, ενώ έκανε λόγο και για την ομορφιά του φερόμενου θύματος.

Διαβάστε επίσης: Χρυσούλα Διαβάτη για υπόθεση Γεωργούλη: «Αυτό τώρα πάλι που όλοι μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιους τους βίασε; Με το ζόρι δε μπορεί να σε βάλει κανένας»

Τα αιχμηρά σχόλια της Τιτίκας Στασινοπούλου για την υπόθεση Γεωργούλη

«Είδα το Maestro, αλλά δεν έπεσα και ξερή να πω μη χάσω το επόμενο επεισόδιο. Δεν με κέρδισε να μείνω εκεί να δω τη συνέχεια. Τώρα σε αυτό δεν φταίω εγώ», ανέφερε αρχικά η ίδια για τη σειρά που προβλήθηκε το προηγούμενο διάστημα και συμπλήρωσε περνώντας στα πρόσωπα της TV:

«Δε νομίζω ότι η Ελίνα Παπίλα έχει το χρυσό "κερατάκι" της πρώτης», ενώ σε άλλο σημείο δήλωσε: «Ο Νίκος Μουτσινάς δε νομίζω ότι αποφάσισε να φύγει οριστικά, ίσως βαρέθηκε αυτό που κάνει. Είναι κι αυτό μες στο πρόγραμμα, ο ίδιος είναι ένα χαρισματικό άτομο».

Έπειτα, επισήμανε: «Δεν χάνω και τίποτα που δε βλέπω το GNTM. Η Βίκυ Καγιά έχει την υποδομή και το πρωτογενές υλικό για να κάνει κάτι, είναι καλή» και κατέληξε για τα πρόσωπα της τηλεόρασης: «Η Κατερίνα Καραβάτου μου είναι αδιάφορη στο My Style Rocks».

Όσον αφορά στην υπόθεση Γεωργούλη, δήλωσε: «Με προβληματίζει η εποχή που επέλεξαν για να γίνει αυτή η καταγγελία. Δηλαδή ό,τι θυμούνται χαίρονται; Όχι. Εγώ, πάντως, είμαι καχύποπτη. Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένα παλικάρι που το κυνηγούσαν όλες. Να μου έλεγες για καμιά κουκλάρα, να πω λογικό, θόλωσε το παιδί. Εδώ δεν έχει "θόλωσε". Μιλάμε για μια ασήμαντη».

Διαβάστε επίσης: «Η καταγγέλλουσα είναι νόστιμη κοπέλα αλλά δεν...» - Το αιχμηρό σχόλιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το φερόμενο θύμα του Γεωργούλη