Μιχάλης Ζαμπίδης - Μαρία Ντάσιου: "Έσκασαν" τα ευχάριστα για την γαμοβάφτιση - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία και το μέρος

Έφτασε η στιγμή να κάνουν το επόμενο βήμα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης πριν από λίγους μήνες έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και αφού κατάφερε με την σύντροφό του, Μαρία, να βρουν τους ρυθμούς τους και να φτιάξουν την ρουτίνα τους με τα δύο δίδυμα παιδιά τους, αποφάσισαν πως ήρθε η στιγμή να κάνουν και το επόμενο βήμα στη ζωή τους.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αποκάλυψε ο ίδιος το πρωί της Τετάρτης 3/5 στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1, σε ένα μήνα περίπου ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλή του και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει και η βάφτιση των κοριτσιών του.

Διαβάστε επίσης: «Κάθε φορά που τις ακούω να κλαίνε...» - ''Λιώνει'' για τις δίδυμες κόρες του ο Μιχάλης Ζαμπίδης

Πότε και πού θα γίνει η βάφτιση των διδύμων και ο γάμος του Μιχάλη Ζαμπίδη

«Παντρεύομαι με αυτό το υπέροχο πλάσμα, τη Μαρία. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, όπως λένε "έφτασε κι εμένα η ώρα μου". 17/6 θα γίνει ο γάμος και η βάφτιση των διδύμων. Πρώτα είναι ο γάμος και μετά η βάφτιση, έτσι έχω μάθει.

Ετοιμάζω κάτι όμορφο. 17/6 είναι η αρχή του καλοκαιριού, τα σχολεία κλείνουν, όλοι έχουμε τη χαρά για το καλοκαίρι, όλοι είναι εδώ, οπότε κοιτάζω να κάνω μία όμορφη βραδιά. Δεν μπορώ να πω, είναι όλα έκπληξη και για τη Μαρία. Θα είμαστε γύρω στα 150 άτομα, θα είμαστε κοντινοί φίλοι, κοίταξα να το κάνω όσο πιο μαζεμένο γίνεται. Όποιος έρθει εκεί θα ήθελα να περάσει όμορφα και να είναι κοντά μας σε μία τόσο κομβική στιγμή της ζωής μας», είπε χαρακτηριστικά ο περήφανος μπαμπάς (δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι νονοί των παιδιών).

Η κίνηση στην κόρη του που "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός

Στιγμές ευτυχίας και πληρότητας βλέπουμε να ζει ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου, καθώς ο ερχομός των δίδυμων στη ζωή τους έχει αλλάξει τελείως και αυτό φαίνεται από το χαμόγελό τους σε όλες τις δημόσιες εξόδους, που κάνουν.

Πρόσφατα μάλιστα το ζευγάρι μαζί με τα κορίτσια του έκανε μία χαλαρή βόλτα στη Βουλιαγμένη και μάλιστα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε να χαμογελούν, ενώ ο καθένας τους κρατούσε από ένα μωρό. Μάλιστα από την κίνηση του αθλητή στην κόρη του, ο οποίος της χάιδευε τρυφερά το κεφάλι φαίνεται, πόση αδυναμία έχει στις μικρές του.

Ασφαλώς και η ζωή με τα δίδυμα έχει προκλήσεις, καθώς πρόκειται για μία μεγαλύτερη ευθύνη, ωστόσο το ζευγάρι ήταν πολύ έτοιμο να κάνει οικογένεια και έτσι φαίνεται να απολαμβάνει όλες τις στιγμές, που ζει (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το όνομα, που θα πάρουν τα κορίτσια).

Ζαμπίδης - Οικογένεια