«Δεν ξέρω αν με ακούει εκεί που κάθεται! Άδεια χέρια!» - Η Χαρά Παππά "την είπε" στον σύντροφό της μπροστά στις κάμερες

«Δεν υπάρχει πρόταση γάμου»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω αν με ακούει εκεί που κάθεται! Άδεια χέρια!» - Η Χαρά Παππά

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε την Χαρά Παππά, το βράδυ της Τρίτης 3/5 σε ένα πολύ γνωστό fashion event (στο οποίο παρευρέθηκε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δείτε εδώ τις νέες δηλώσεις της για την Βίκυ Καγιά). Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM ήταν σε πολύ καλή διάθεση έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Στέφανο Τσαγκαράκη.

Οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή αλλά και για το πρόβλημα υγείας που πριν από λίγους μήνες η ίδια είχε αποκαλύψει πως την ταλαιπωρεί.

Οι δηλώσεις της Χαράς Παππά

«Είμαι καλύτερα τώρα. Η αλωπεκία είναι κάτι που θα έχω για όλη μου τη ζωή και θέλει παρακολούθηση. Άλλοτε θα γίνεται χειρότερο, άλλοτε θα μειώνετε… αλλά, ψυχολογικά είμαι πολύ καλύτερα. Η σχέση μου είναι εδώ, με στηρίζει πάντα. Αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Με συνοδεύει για να νιώθω εγώ καλά και ασφάλεια αλλά, κάθεται πάντα λίγο παραπέρα για να μη φαίνεται», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ευχάριστο είναι το ότι είμαστε καλά μαζί. Δεν υπάρχει πρόταση. Δε ξέρω αν με ακούει από εκεί που κάθεται. Τίποτα, κανένα δαχτυλίδι, άδεια χέρια. Το θέλω να γεμίσει το χέρι μου. Είναι και η δουλειά του, ασχολείται με τα κοσμήματα και ένα δαχτυλίδι εμένα δεν… Τίποτα. Τίποτα. Προσπαθώ».

Κοκκινομάλλα και Τουρκάλα - Σε σχέση ο Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό του από την Χαρά Παππά

Πάνω από δύο χρόνια είναι χωρισμένοι η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί, ένα ζευγάρι που είχε συζητηθεί πάρα πολύ, ειδικά μετά την συμμετοχή της πρώτης στο GNTM.

«Δεν ζούσα αυτά που ήταν να ζήσω τη στιγμή που έπρεπε να τα ζήσω. Τώρα προτεραιότητα έχω τον εαυτό μου. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Αφέθηκα στην σχέση μου με τον Μπουράκ να ζήσω τα συναισθήματά μου. Ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος στην ζωή μου. Ζούσα, όπως μου έβγαινε. Όταν του είπα ότι θα πάω στο GNTM, δεν με πίεσε. Μου είπε κάνω ό,τι σε κάνει ευτυχισμένη», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Χαρά σε συνέντευξή της (δείτε την εδώ ολόκληρη).

Μπορεί, λοιπόν το νεαρό μοντέλο εδώ και μήνες να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα, με τον οποίο μάλιστα και συγκατοικεί αλλά το ίδιο φαίνεται πως έχει κάνει και ο Τούρκος ηθοποιός.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Πολυξένης Καραμίχα στην εφημερίδα «Real Life» ο Μπουράκ είναι ξανά ερωτευμένος αυτή τη φορά με μια συμπατριώτισσα του, την εντυπωσιακή Naz με την οποία προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα media.

undefined

undefined