«Δε θα την πάρει κάποιος τη θέση;» - Η Έλενα Γαλύφα αντικαθιστά τη Βίκυ Καγιά στο Shopping star;

Η απάντηση του μοντέλου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε θα την πάρει κάποιος τη θέση;» - Η Έλενα Γαλύφα αντικαθιστά τη Βίκυ Καγιά στο Shopping star;

Η Έλενα Γαλύφα πιάστηκε από την κάμερα του Happy Day με τις δηλώσεις της να προβάλλονται την Πέμπτη 4/5. Το μοντέλο έκανε πολλές αποκαλύψεις και δεν άφησε σε καμία περίπτωση ασχολίαστο όσα έχουν προκύψει γύρω από τα πρόσωπα που GNTM.

Αρχικά η ίδια αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Γιώργου Καράβα, τον οποίο είδαμε να κατακρίνεται μετά από δήλωσή του σχετικά με όσα θα ήθελε να κάνει από τη λήξη του GNTM και στο εξής (δείτε εδώ την απάντησή του μετά τα σχόλια).

Οι δηλώσεις της Έλενας Γαλύφα για το GNTM και τη Βίκυ Καγιά

Στη συνέχεια, η Γαλύφα δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στο πρόσωπο της Βίκυ Καγιά, η οποία αποχώρησε οριστικά πια από το Star, με την ίδια να απαντάει στο αν πρόκειται να τη δούμε στη θέση της και πιο συγκεκριμένα στο Shopping star.

«Παιδιά συζητήσεις εγώ δε θα σας το κρύψω δεν έχω κάνει και δε νομίζω ότι έχει κάνει και κάποιος επί της ουσίας, γιατί είναι νομίζω πάρα πολύ νωρίς! Δε θα την πάρει κάποιος τη θέση; Δε μπορείς τώρα να σκέφτεσαι έτσι, όπως και το ανάποδο να συνέβαινε...δε νομίζω, από τη στιγμή, που έφυγε η Βίκυ είναι δεδομένο ότι κάποιος θα πάρει τη θέση», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Γαλύφα.

Όλη η αλήθεια για τον λόγο που αποχώρησε από το STAR η Βίκυ Καγιά

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Βίκυ Καγιά λήγει μετά από 7 ολόκληρα χρόνια την συνεργασία της με το STAR, μετά από διαφωνίες που είχε με το κανάλι στο ραντεβού για το τηλεοπτικό της μέλλον, παρόλο που η ίδια μέσα από δηλώσεις της είχε δείξει πως θέλει να παραμείνει εκεί.

Τελικά, αυτό δε θα συμβεί, χωρίς όμως να έχει βγει ακόμα η επίσημη ανακοίνωση από το STAR για την παρουσιάστρια.

Το σίγουρο είναι ότι στο τιμόνι της παρουσίασης του Shopping star δε θα βρίσκεται εκείνη, με τις φήμες τις τελευταίες μέρες να θέλουν να την αναλαμβάνει η Ζενεβιέβ Μαζαρί, όμως τίποτα ακόμα δεν επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται (διαβάστε εδώ περισσότερα).

Μάλιστα, το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 11/4, έγιναν μερικές αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Καγιά μέσα από την εκπομπή Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Το STAR ήταν αυτό που την καθιέρωσε ως παρουσιάστρια. Το διαζύγιο ήρθε γιατί νομίζω ότι η απόφαση του Star να μην συνεχίσει το GNTM ήταν καταλυτική για τη Βίκυ Καγιά, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει. Το συμβόλαιό της είναι όμως μέχρι τον Ιούνιο. Η Βίκυ από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στο Star, δέχεται καταιγισμό προτάσεων.

Δύο κανάλια, αυτή τη στιγμή, την έχουν προσεγγίσει. Το πρώτο κανάλι που την πλησίασε ήταν ο ΑΝΤ1, για να παρουσιάσει ένα μεγαλεπίβολο project. Έγινε ένα πρώτο ραντεβού, έγινε μία πρόταση, υπάρχει μία εμπλοκή γιατί τη θέλουν άμεσα. Επειδή τη θέλουν άμεσα, μπορεί να της δώσουν κάτι άλλο που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα πιο μετά. Η δεύτερη πρόταση έρχεται από τον ΣΚΑΪ», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα.