«Ξέρω πως έγινε, έχω μάθει» - Ο Τσουρός αποκάλυψε το ξαφνικό ''ξήλωμα'' της Κουτροκόη από το ΣΚΑΪ

«Είμαστε φίλοι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ξέρω πως έγινε, έχω μάθει»  - Ο Τσουρός αποκάλυψε το ξαφνικό ''ξήλωμα'' της Κουτροκόη από το ΣΚΑΪ

Η Ντόρα Κουτροκόη είχε απασχολήσει πριν από λίγο καιρό, καθώς η δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από το ΣΚΑΪ και από την εκπομπή, που παρουσίασε στη μέση της σεζόν με πολύ βίαιο και ξαφνικό τρόπο.

Η ίδια αν και σε αμήχανη και δύσκολη θέση, παράλληλα προσπάθησε να προσεγγίσει το θέμα με σεβασμό πάνω από όλα στον εαυτό της μιας και είχε αφήσει να εννοηθεί, πως ένιωσε εκτεθειμένη από τους συνεργάτες της.

Την Τετάρτη 3/5 η δημοσιογράφος ήταν καλεσμένη στο Action 24 και μάλιστα αναφέρθηκε στην απομάκρυνσή της αυτή, που συζητήθηκε. Στη συνέχεια, η συνέντευξη της σχολιάστηκε την Πέμπτη 4/5 στο Mega Καλημέρα με τον Κώστα Τσουρό να κάνει με τη σειρά του αποκαλύψεις, ως φίλος της (η αμηχανία του Άκη Παυλόπουλου σε ερώτηση για την Κουτροκόη).

Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού για την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από το ΣΚΑΪ

«Στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν ήταν θέμα να της δώσει κάποιος χώρο. Ήταν ισάξια παρουσιάστρια της εκπομπής. Ήταν με τρεις παρουσιαστές η εκπομπή. Αυτό ούτως ή άλλως δημιουργούσε δυσλειτουργία κατ’ εμέ, αλλά είναι κάτι που από την αρχή θα έπρεπε να έχει προβλέψει ο σταθμός. Το ήξεραν εξ αρχής. Δεν ήταν θέμα να της δώσει κάποιος ρόλο. Το θέμα ότι πριονίστηκε ο ρόλος της κατά τη διάρκεια της εκπομπής, δεν ξέρω πως έγινε, έχω μάθει, γιατί με τη Ντόρα είμαστε φίλοι, αλλά δε θέλω να πω πράγματα, τα οποία δεν έχει πει αυτή», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσουρός.

Φανερά αμήχανη η Κουτροκόη σε ερώτηση για τον Οικονόμου και τον Παυλόπουλο

«Άγχος είχα. Πάντα είναι δύσκολη η πρώτη φορά, αλλά ήταν όλα όπως τα περίμενα», είπε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την κατάσταση της υγείας της, καθώς είχε ένα αποτυχημένο χειρουργείο στις φωνητικές της χορδές: «Ακόμη θέλει τον χρόνο της η υγεία μου για να αποκατασταθεί αλλά εντάξει».

Όταν ρωτήθηκε για το αν της ευχήθηκαν καλή επιτυχία οι Παυλόπουλος και Οικονόμου, δήλωσε: «Δεν μου ευχήθηκαν αλλά φαντάζομαι θα θέλουν να έχω επιτυχία. Δεν θέλω να μιλάω για αυτό, παιδιά. Θέλω να μιλήσω για τη δική μου εκπομπή».

Και κατέληξε αναφερόμενη στον Γιώργο Παπαδάκη, επισήμανε: «Με τον Γιώργο Παπαδάκη έχω συνεργαστεί τέλεια όσο ήμουν εκεί και χαίρομαι που βλέπω ότι συνεργάζονται υπέροχα με τη Μαρία (Αναστασοπούλου)».