«Όσο ο κόσμος...» - Η όλο νόημα ανάρτηση του Στάθη Σχίζα μετά τον χωρισμό από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Το αινιγματικό του post

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / schizas_stathis
Instagram / schizas_stathis

Πρωταγωνιστές των τελευταίων ημερών είναι χωρίς καμία αμφιβολία η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας, μιας και οι φήμες τους θέλουν να έχουν χωρίσει οριστικά. Ωστόσο, κανείς από τους δύο, δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι, όμως όπως όλα δείχνουν, τα δημοσιεύματα είναι αληθή.

Οι απαντήσεις και των δύο είναι διπλωματικές και αποφεύγουν συνεχώς να απαντήσεις στις ερωτήσεις που τους κάνουν οι ρεπόρτερ σχετικά με την προσωπική τους ζωή και την σχέση τους. Όμως, η μετακόμιση της Αλεξάνδρας σε νέο σπίτι, τα λέει όλα από μόνη της.

Η αινιγματική ανάρτηση του Στάθη Σχίζα

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης 4/5, ο Στάθης Σχίζας προχώρησε σε μια άκρως αινιγματική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του συνοδευόμενη από ένα quote όλο νόημα.

«Όσο ο κόσμος σκοτεινιάζει, εσύ πρέπει να είσαι πιο φωτεινός», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το σχόλιο του Λιάγκα για τον χωρισμό του ζευγαριού

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν μίλησε μόνο στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα (δείτε τις δηλώσεις της), αλλά και στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Η επιχειρηματίας, απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπική της ζωή μετά το χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την δημοσιογράφο Φαίη Φώτου για την ψυχολογία της όταν η κάμερα δεν έγραφε, του ανέφερε πως ήταν πολύ χαρούμενη και ευδιάθετη. Τότε, ο παρουσιαστής σχολίασε «Α χαρούμενη... ενώ το παιδί το άλλο θέλω να σας πω... Γιατί τα έλεγα από χθες, οι άνδρες υποφέρουμε. Το παιδί το έχει πάρει κατάκαρδα. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί αλλά τα εν οίκω μη εν δήμω».

Την αναφορά αυτή έκανε ο παρουσιαστής μετά τις δηλώσεις του Στάθη Σχίζα στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με το χωρισμό τους.