«Μπορεί να μην έγινε στη δική μας εκπομπή, αλλά...» - Τα ''καρφιά'' της Μελέτη για την επίθεση που δέχτηκε ο Καράβας

Πήρε θέση ανοιχτά η παρουσιάστρια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μπορεί να μην έγινε στη δική μας εκπομπή, αλλά...» - Τα ''καρφιά'' της Μελέτη για την επίθεση που δέχτηκε ο Καράβας

Θέμα συζήτησης έχει γίνει ο Γιώργος Καράβας μετά τις δηλώσεις, που έκανε πρόσφατα το μοντέλο για τα τηλεοπτικά του και τις επιθυμίες - όνειρα, που έχει για το χώρο, με πολλά πάνελ να το θεωρούν υπερόπτη και αλαζονικό.

Με νέες δηλώσεις επέστρεψε το μοντέλο (δείτε τις εδώ) και έτσι αυτές σχολιάστηκαν ξανά και συγκεκριμένα από το Mega Καλημέρα την Παρασκευή 5/5 με το πάνελ διχάζεται μεταξύ του σχετικά με το αν μάζεψε την κατάσταση.

Με τη σειρά της η Ελονώρα Μελέτη, η παρουσιάστρια της εκπομπής θέλησε να πάρει θέση και πιο συγκεκριμένα να υπερασπιστεί το μοντέλο, καθώς εκείνη ήταν από τα λίγα πρόσωπα, που εξαρχής δε μπήκαν στη διαδικασία να τον κατηγορήσουν.

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για το Γιώργο Καράβα

«Ο άνθρωπος αυτός είδε να κακοποιείται μία συνέντευξη που έδωσε, του βάζανε λόγια στο στόμα, που μπορεί να μην είχε πει. Μπορεί να μην έγινε στη δική μας εκπομπή, αλλά έχω παρακολουθήσει όλο το χρονικό και από άλλες εκπομπές. Βάζανε λόγια στο στόμα του που δεν είχε πει ο Καράβας στη συνέντευξή του.

Ο Καράβας λοιπόν δεν βγαίνει με πεσμένα αυτιά, βγαίνει απογοητευμένος από αυτά που άκουσε, από τον τρόπο που παρερμήνευσαν τα λόγια του άλλοι οι συνάδελφοι. Ακόμα και σε τίτλους αν κάτσεις να δεις, υπάρχουν εκπομπές που έλεγαν ότι είπε πράγματα που δεν είχε πει ποτέ...», είπε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη.

Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Τσιμτσιλή & Φραγκολιά για τις δηλώσεις του Καράβα

Όλες αυτές οι νέες δηλώσεις του Καράβα βλέπουμε να σχολιάστηκαν την Παρασκευή 5/5 στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Κώστα Φραγκολιά να τσακώνονται έντονα στο αέρα της εκπομπής.

Κ.Φ.: Ρε κάτι κωλοτούμπες!

ΣΤ.ΤΣ.: Εδώ αυτές τις μπηχτούλες και αυτά τα παιχνιδάκια, επίτρεψέ μου…μη μιλάτε όλοι μαζί!

Κ.Φ.: Δεν τον κράζατε;

ΣΤ.ΤΣ.: Δεν είναι σωστό αυτό που λες. Είπα... Θα απαντήσω...Μισό λεπτό Κωστάκη μου. Το περιεχόμενο και το ύφος από ένα νέο πρόσωπο, χωρίς εμπειρία μου έκανε κλικ και δεν έκανα καμία κωλοτούμπα. Είπα ότι στεναχωρήθηκα για το παλικάρι...Που ακριβώς είναι η κωλοτούμπα σε όλο αυτό;

Κ.Φ.: Αυτό που κάνατε την επόμενη μέρα, τα θεωρείτε λογικά; Και ξαφνικά τώρα όλο αλλάζει; Άρα σας πείραξε το ύφος; Κάποιος πρέπει να παίρνει ''άδεια'' για το πώς να εκφράζει τα θέλω του... Αν κάποιος ήταν σταθερός στην άποψή του για τον Γιώργο, αυτός είμαι εγώ.

ΣΤ.ΤΣ.: Επειδή εσύ θέλεις μάλλον, προφανώς, να σου στέλνει μηνυματάκια κα έχετε μια άλλη επικοινωνία που εμείς δεν έχουμε εμείς δεν έχουμε τέτοιο PR και δεν μας αφορά καθόλου...

Κ.Φ.: Αυτό πιστεύεις ότι είναι το θέλω μου; Να μου στέλνει εμένα ο Καράβας “Κώστα σε ευχαριστώ για τη στήριξη”;