«Σε όλη την εγκυμοσύνη της...» - Οι ευχές της Σίσσυς Χρηστίδου στην Ιωάννα Μαλέσκου για τον ερχομό της κορούλας της

«Ό,τι ονειρεύεται να του τύχει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σε όλη την εγκυμοσύνη της...» - Οι ευχές της Σίσσυς Χρηστίδου στην Ιωάννα Μαλέσκου για τον ερχομό της κορούλας της

Μαμά για πρώτη φορά έγινε χθες, Παρασκευή 5/5 η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνα Δανιά (δείτε εδώ πόσα χρόνια διαφοράς έχουν). Η όμορφη παρουσιάστρια γέννησε σε ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων.

Φυσικά, την ευχάριστη είδηση μετέδωσε και η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου 6/5 μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι!», με την παρουσιάστρια να στέλνει τις πιο γλυκές ευχές της στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Οι ευχές της Σίσσυς Χρηστίδου στην Ιωάννα Μαλέσκου για τον ερχομό της κορούλας της

«Να τους ζήσει! Στέλνουμε όλη μας την αγάπη, ένα μεγάλο φιλί! Πραγματικά σε όλη την εγκυμοσύνη της, η Ιωάννα εξέπεμπε αυτή τη χαρά, αυτή την προσμονή! Να σας ζήσει Ιωάννα μου, γερό και τυχερό. Ό,τι ονειρεύεται να του τύχει» είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού

Στα τέλη του Μαρτίου, Ιωάννα Μαλέσκου και Κωνσταντίνος Δανιάς παντρεύτηκαν, όπως αναφέρθηκε ήδη, κάτω υπό άκρα μυστικότητα, έχοντας στο πλευρό του μονάχα τις οικογένειες τους και πολύ φιλικά κοντινά τους πρόσωπα. Ο γάμος έγινε στο Δημαρχείο της Ραφήνας μακριά από κάμερες και paparazzi, θέλοντας να κρατήσουν το όμορφο αυτό γεγονός μόνο για τους ίδιους και τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Μέχρι σήμερα μόνο μια φωτογραφία είχε βγει στο φως της δημοσιότητας από την ίδια την παρουσιάστρια, την ώρα που ετοιμαζόταν για την μεγάλη αυτή ημέρα, λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Πριν λίγες μέρες ωστόσο, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τον γάμο της. Μαζί με τον Κωνσταντίνο Δανιά πόζαραν μέσα στο δάσος και οι εικόνες είναι ονειρικές.

«Ανθισμένες καρδιές», όπως η φύση που υποδέχεται την Άνοιξη ! Ευλογία ! Καλό μήνα, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας», έγραψε στην λεζάντα της, ποζάροντας στις φωτογραφίες με λευκό γοργονέ φόρεμα.