Την άλλαξαν δύο φόρες ρούχα - Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα βαφτίσια της κορούλας του Πετρετζίκη

Ο σημαδιακός λόγος που την ονόμασαν ''Ακυλίνα''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
akis_petretzikis - instagram
akis_petretzikis - instagram

Ο Άκης Πετρετζίκης ζει μία πολύ όμορφη καθημερινότητα από τότε, που αποφάσισε να κάνει οικογένεια μαζί με την αγαπημένη του αλλά και με την επιλογή τους να κάνουν τα δύο παιδάκια, που γεμίζουν με φωνές το σπίτι τους.

Ο γνωστός σεφ το Σάββατο 6/5 είχε τη χαρά μαζί με καλούς φίλους να βαφτίσει το κοριτσάκι του (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες), το οποίο μάλιστα πήρε ένα πολύ ιδιαίτερο όνομα και έτσι λέγεται: ''Ακυλίνα''.

Μέσα από νέες φωτογραφίες, που δημοσίευσε ο Άκης Πετρετζίκης την Κυριακή (7/5) στο instagram με την οικογένεια του από τα βαφτίσια, αποκάλυψε το λόγο, που έδωσε το συγκεκριμένο όνομα στη μικρή, το οποίο δεν επιλέχθηκε καθόλου τυχαία!

Φωτογραφικό υλικό από τη βάφτιση της κόρης του Άκη Πετρετζίκη

«27 Σεπτεμβρίου είναι η γιορτή της Αγίας Ακυλίνας... Εκείνη την ημέρα βαφτίσαμε τον γιόκα μας και παντρευτήκαμε! Ευχόμαστε η πριγκιπισσούλα μας να ειναι υγιής και καλότυχη! #❤️ Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουν ο μπαμπάς και ο νονός», έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης.

Όλη η αλήθεια για τον γάμο και την οικογένειά του

Στην πρωτοχρονιάτικη κοπή της πίτας, που έκοψε στις 23/2 το βράδυ ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha το παρόν είχαν δώσει οι περισσότεροι από τους παρουσιαστές αλλά και διάφορα μέλη του καναλιού -δείτε εδώ ποιοι πήγαν και ποιοι όχι.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες των τηλεοπτικών ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ζωή του, ως πατέρας δύο παιδιών του.

«Πέρασαν πολλά χρόνια από τη στιγμή που ήρθα στον Alpha και τον έχω πετύχει και σε καλές στιγμές και σε κακές. Φέτος διανύουμε ίσως από τις καλύτερες χρονιές», είπε αρχικά ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος είπε ότι θα συνεχίσει στο κανάλι και την επόμενη σεζόν.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, τόνισε: «Τα επαγγελματικά σπίτι δεν μπαίνουν από την πόρτα, δεν είναι σωστό. Στο σπίτι δεν μπορεί να πηγαίνεις μόνο χαρές, υπάρχουν και οι λύπες, αν είναι όμως να πηγαίνει λύπες, άστο. Και με δύο παιδιά τώρα. Δεν είμαστε για τέτοια πράγματα».