«Πιο κάτω δεν πάει...» - "Κόλαφος" η Τζόυς Ευείδη κατά της Κατερίνας Καινούργιου

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας που "ενόχλησε" την ηθοποιό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει δεχθεί ουκ ολίγες φορές σφοδρή κριτική για την εμφάνισή της, αλλά και για την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Super Κατερίνα, και το περιεχόμενο αυτής. Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από αυτά τα πρόσωπα τα οποία ασχολήθηκαν έντονα με αυτή το τελευταίο διάστημα (δείτε εδώ την κοινή τους συνέντευξη), ωστόσο μία φράση της παρουσιάστριας στάθηκε αφορμή να σχολιαστεί και από μία ηθοποιό, η οποία δεν συνηθίζει να προχωρά σε τέτοιες δηλώσεις και μάλιστα μέσα από τα social media της.

Ο λόγος για την Τζόυς Ευείδη. Η ίδια, όταν η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στον αέρα πως αντιμετωπίζει αυτές τις δύσκολες ημέρες του μήνα, όπως συμβαίνει με κάθε γυναίκα, εξηγώντας πως είναι πολύ επίπονες για εκείνη και πως γι' αυτό θα έπρεπε να υπάρχει ειδική άδεια στην Ελλάδα, ξέσπασε μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

"Κόλαφος" η Τζόυς Ευείδη κατά της Κατερίνας Καινούργιου

«Στην Ισπανία οι γυναίκες ψηφίστηκε πια, όταν είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα, να παίρνουν αυτή την άδεια. Δεν καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για εμάς. Στο κοντρόλ είναι μόνο άντρες. Πρέπει να συμβεί και στην Ελλάδα αυτό. Πιεζόμαστε! Δεν είναι δυνατόν αυτός ο πόνος. Δεν έχω νεύρα, γιατί έχω χαπακωθεί. Γελάτε, γιατί δεν ξέρετε τι τραβάμε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Με την Τζόυς Ευείδη να γράφει στο προφίλ της: «Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε: παλιά τηλεόραση… Βαθειά τηλεόραση, πιο κάτω δεν πάει».

Διαβάστε επίσης: «Είμαι βαθιά καταθλιπτική» - Η Τζόυς Ευείδη "έσπασε" για πρώτη φορά τη σιωπή της

Τζόυς Ευείδη για Κατερίνα Καινούργιου