«Κρίμα...» - Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην Τζόυς Ευείδη μετά τις δηλώσεις για δύσκολες μέρες του μήνα

Απογοητευμένη η παρουσιάστρια από την στάση της ηθοποιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα, στο κανάλι του ALPHA, αναφέρθηκε στον νόμο που ψηφίστηκε στην Ισπανία σχετικά με την άδεια περιόδου για τις γυναίκες που υποφέρουν από φρικτούς πόνους αυτές τις ημέρες του μήνα, εξηγώντας πως τους ίδιους πόνους αντιμετωπίζει και η ίδια, ωστόσο καταφέρνει να στέκεται όρθια λόγω των φαρμάκων που παίρνει (δείτε εδώ αναλυτικά την δήλωσή της).

Η δήλωσή της αυτή βρήκε αντίθετη την Τζόυς Ευείδη, η οποία προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook "καταδικάζοντας" την παρουσιάστρια η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά της αποκάλυψε δημόσια πως έχει περίοδο.

Φυσικά, η ανάρτηση της ηθοποιού βρέθηκε μπροστά στα μάτια της Κατερίνας Καινούργιου και δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη. Η ίδια, λοιπόν, έδωσε την απάντησή της μέσα από μερικά story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην Τζόυς Ευείδη

«Για την ακρίβεια δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος αλλά… δύσκολες μέρες του μήνα με αφορμή τον νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες στην Ισπανία!!! Η εφαρμογή του νόμου ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ παντού… κ αυτό ενόχλησε την κα Ευείδη; Κρίμα… Μου είναι τόσο συμπαθής και νόμιζα ότι αγαπούσε τις γυναίκες. Ευχαριστώ», σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε μερικά άρθρα για το ζήτημα, δηλώνοντας επίσης την απογοήτευσή της για την στάση μερικών γυναικών, συμπεριλαμβανομένου και της Τζόυς Ευείδη.

Καινούργιου απάντηση Ευείδη

Καινούργιου απάντηση Τζόυς Ευείδη

Καινούργιου απάντηση Ευείδη για περίοδο

Καινούργιου ανάρτηση για Ευείδη

Σε νέα σχέση η παρουσιάστρια;

Μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Κατερίνα Καινούργιου, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Η εκπομπή της Super Κατερίνα στον ALPHA έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού και βρίσκεται πρώτη στους δέκτες τηλεθέασης.

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει ποτέ την θέλησή της να συνυπάρξει με έναν άνθρωπο στην προσωπική της ζωή και τώρα είναι έτοιμη να ζήσει τον μεγάλο έρωτα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, η Κατερίνα Καινούργιου θέλει να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και έχοντας αφήσει πίσω της όσα την πλήγωσαν, έχει πλέον λόγους να χρωματίζει με αισιόδοξα χρώματα το μέλλον της.

Από τους πιο σημαντικούς, είναι το νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή της, καθώς είναι συμβατό με τα ενδιαφέροντά της και η γνωριμία τους έχει την προοπτική να εξελιχθεί στη σχέση που ονειρεύεται.

Έπειτα από την μακροχρόνια σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει οριστικό τέλος ανάμεσά τους. Όμως κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή (δείτε εδώ την νέα του σύντροφο).

Διαβάστε επίσης: «Γιατί βρε παιδιά δεν με παίρνετε ένα τηλέφωνο;» - Το δημόσιο ξεκαθάρισμα της Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

undefined